Οι Major Lazer στην κορυφή των Billboard Reggae Album Charts

@
28 Ιούνιος 2017
Billboard Reggae Album Charts

Οι Major Lazer στην κορυφή των Billboard Reggae Album Charts

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι Major Lazer με το «Know No Better EP» στην κορυφή των Reggae Album Charts του Billboard.

Δεν αποτελεί έκπληξη η πρώτη θέση στον πίνακα των Reggae Album Charts του Billboard για την τρέχουσα εβδομάδα. Οι Major Lazer με το πρόσφατο EP «Know No Better» βρίσκονται και πάλι στην κορυφή. Το τρίο των Diplo, Jillionaire και Walshy Fire γνωρίζει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία με την τελευταία του δουλειά. To album αποτελείται από έξι κομμάτια, όλα σε συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες. Εκτός των άλλων συμμετέχουν οι Sean Paul, Busy Signal και Konshens.

Σταθερά ψηλά στα chart βρίσκεται ο Collie Buddz με το «Good Life» που παρουσιάσαμε πρόσφατα στο reggaeyard.gr. To «Good Life» ανέβηκε στην πρώτη θέση αμέσως μετά τη κυκλοφορία του και συνεχίζει να πηγαίνει καλά παραμένοντας στην τρίτη θέση.

Αντίστοιχη σταθερότητα και για το «Avrakedabra» των Morgan Heritage, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα. Ο δίσκος του δημοφιλούς γκρουπ συμπληρώνει τέσσερις εβδομάδες στο chart. Η υψηλότερη θέση που βρέθηκε ήταν η τρίτη, λίγο μετά το επίσημο release τον Μάιο.

Η νέα είσοδος της εβδομάδας είναι το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Cham με τίτλο «Lowless». Βρίσκεται στην έβδομη θέση, ενώ οι θετικές κριτικές που έχει ήδη αποσπάσει δείχνουν ότι θα μείνει αρκετές εβδομάδες στο Billboard chart.

Αξιοσημείωτη η σταθερή παρουσία για δύο από τα αδέρφια Marley στον πίνακα. Πρόκειται για τον Ziggy Marley με το ομώνυμο άλμπουμ και τον Stephen Marley με το «Revelation Part II: The Book Of Life». Και τα δύο συμπληρώνουν 46 εβδομάδες στα Billboard Reggae Album Charts.

Ακούστε το «Front of the Line» των Major Lazer, με συμμετοχή των Machel Montano & Konshens:

 

Απάντηση