Ο Buju Banton στο φετινό 34o Summerjam!

@
04 Ιούνιος 2019
Summerjam Festival 2019

Ο Buju Banton στο φετινό 34o Summerjam!

Με κορυφαία ονόματα της Reggae, Dancehall και Hip Hop η φετινή 34η έκδοση του Summerjam, 5-7 Ιουλίου, στην Κολωνία!

Το Summerjam επιβεβαιώνει και πάλι τη φήμη του, σαν ένα από τα μεγαλύτερα Reggae festival του πλανήτη. Φέτος διοργανώνεται για 34η φορά και όπως πάντα το lineup του είναι εντυπωσιακό!

Η φετινή διοργάνωση θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 5-7 Ιουλίου 2019, στο Fühlinger See της Κολωνίας, στη Γερμανία.

Summerjam 2019 Lineup

To σημαντικότερο όνομα της φετινής διοργάνωσης του Summerjam είναι φυσικά ο Buju Banton. Ο Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία του ζωντανού θρύλου της Reggae, Jimmy Cliff.

H νεότερη γενιά θα εκπροσωπηθεί από τους Protoje και Kabaka Pyramid, καθώς και τη 19χρονη Koffee! Ξεχωρίζουν ακόμη τα ονόματα των Alborosie, Richie Spice, Agent Sasco και Samory I. Στη σκηνή του Summerjam θα ανέβει ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της dancehall, o Popcaan.

To hip hop κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους Cypress Hill. Θα τους πλαισιώσουν σημαντικά ονόματα προερχόμενα κυρίως από τη Γερμανική σκηνή, όπως οι Bonez Mc & RAF Camora.

Στο Dancehall Area, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με επιλογές από κορυφαία sound systems της Γερμανίας. Ξεχωρίζουν οι Jugglerz, Pow Pow Movement και Sentinel που γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια παρουσίας.

Summerjam Festival 2019, 6-8 Ιουλίου

Το φετινό φεστιβάλ Fühlinger See  θα διοργανωθεί από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουλίου 2019. Η τοποθεσία είναι το πανέμορφο νησί στη λίμνη Fühlinger της Κολωνίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν σε χώρους τους φεστιβάλ. Εκτός των συναυλιών, θα υπάρχει ποικιλία επιλογών σε vegetarian και vegan φαγητό, δραστηριότητες για παιδιά, workshops και εκθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε εισιτήρια μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα summerjam.de.

Δείτε το επίσημο trailer της φετινής έκδοσης του Summerjam:

Απάντηση