Νέο Άλμπουμ: Collie Buddz – Hybrid (2019)

@
06 Ιούνιος 2019
Collie Buddz - Hybrid (2019)

Νέο Άλμπουμ: Collie Buddz – Hybrid (2019)

Κυκλοφόρησε o νέος δίσκος του Collie Buddz με τίτλο «Hybrid»!

«Hybrid» ονομάζεται η νέα δισκογραφική δουλειά του Collie Buddz. Πρόκειται για το τρίο studio album του καλλιτέχνη από τη Bermuda. Έρχεται δύο περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Good Life» που γνώρισε σημαντική επιτυχία.

Στο νέο του δίσκο ο Collie Buddz έχει σημαντικές hip hop και reggaeton επιρρoές. Στο επίκεντρο του ήχου παραμένει όμως η reggae. Συνολικά πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα δουλειά που περιλαμβάνει hits όπως τα «Legal Now» και «Show Love». Ανάμεσα στις συνεργασίες ξεχωρίζουν αυτές με τους Stonebwoy, Tech N9ne και Johnny Cosmic.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το «Hybrid» μέσω της υπηρεσίας Apple Music παρακάτω:

Collie Buddz

Colin Patrick Harper όπως είναι το πραγματικό όνομα του Collie Buddz, γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, στις 21 Αυγούστου 1984. Μεγάλωσε όμως στο νησί της Bermuda, από όπου κατάγονται οι γονείς του.

Σπούδασε μηχανικός ήχου στο Full Sail University, στο Orlando της Florida. Μόλις αποφοίτησε μετακόμισε στο Καναδά όπου βρισκόταν ο αδερφός του, Smokey. Μετά από μια σύντομη καριέρα ως producer αποφάσισε να δοκιμάσει να ασχοληθεί o ίδιος με το τραγούδι.

O Collie Buddz έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με το ξεκίνημα σχεδόν της καριέρας του. Το single «Come Around« που κυκλοφόρησε το 2005 εκτόξευσε τη φήμη του παγκοσμίως. Το κομμάτι μπήκε στα charts σε Ευρώπη και Αμερική πριν φτάσει στη Τζαμάικα και γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία.

Ακολούθησε το αντίστοιχα δημοφιλές «Mamacita«, καθώς και η συμμετοχή στο «Mad Mad World» του Shaggy. Το πρώτο του άλμπουμ, «Collie Buddz«, κυκλοφόρησε το 2007 και τον καθιέρωσε ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της reggae/dancehall σκηνής.

Την επόμενη δεκαετία κυκλοφόρησε δεκάδες singles και εμφανίστηκε σε εκατοντάδες events και festival σε όλο τον κόσμο. Το 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ «Good Life». Σε μια χρονιά με πολλές σημαντικές κυκλοφορίες, το άλμπουμ ξεχώρισε ως ένα από τα καλύτερα.

Μέσα στο 2019 αναμένεται ο τρίτος δίσκος του Collie Buddz, με τίτλο «Hybrid».

Απάντηση