Προσκλήσεις για Nickodemus & Blend Mishkin στις 29/6

@
25 Ιούνιος 2017
Nickodemus & Blend Mishkin - Bolivar Beach Bar‎ - Tropical Affair | Thu 29 June

Προσκλήσεις για Nickodemus & Blend Mishkin στις 29/6

Το ReggaeYard σας στέλνει στο Tropical Affair της 29ης Ιουνίου, με Nickodemus & Blend Mishkin.

Οι Tropical Affair βραδιές συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα στο Bolivar Beach Bar. Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στα decks θα βρίσκονται οι Nickodemus & Blend Mishkin. Ο Νεοϋρκέζος dj Nickodemus από την Wonderwheel Recordings USA θα είναι ο τελεύταιος καλεσμένος του Blend Mishkin για τον Ιούνιο. To ReggaeYard.gr στηρίζει τις Tropical Affair βραδιές και σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για το event της εβδομάδας.

Ο διαγωνισμός

Το ReggaeYard, χορηγός επικοινωνίας των Tropical Affair βραδιών στο Bolivar Beach Bar, προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 29 Ιουνίου. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να έρθετε στη σελίδα του ReggaeYard στο facebook και να κάνετε Public Share το ποστ του διαγωνισμού που θα βρείτε στην κορυφή της σελίδας (προσοχή, εαν το share που κάνετε δεν είναι δημόσιο, δε θα μπορούμε να το δούμε ώστε να συμμετάσχετε στην κλήρωση).

O διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 2.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

Tropical Affair | Nickodemus & Blend Mishkin

O guest αυτής της εβδομάδας έρχεται από τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τον dj και producer Nickodemus, ιδρυτή της Wonderwheel Recordings με έδρα το Brooklyn. Ξεκίνησε την καριέρα του ως dj και παραγωγός το 1998. Ιδιαίτερα δραστήριος στη σκηνή της Νέας Υόρκης, είναι ένας εκ των διοργανωτών των διάσημων Hudson Parties. Από τη δισκογραφία του ξεχωρίζουν τα «Cleopatra in New York», «Mariposa», «Free Souls», «Mi Swing es Tropical» και «Sun Children». Έχει συνεργαστεί σε remix των Bob Marley, Billy Holiday, Nina Simone, Mr Scruff, Thievery Corporation, Sultan Kahn, Omar Faruk Tekbilek, Balkan Beat Box, The Pimps of Joytime, Quantic και άλλων.

Host της βραδιάς, όπως πάντα ο Blend Mishkin. Ο σημαντικός Έλληνας reggae και dancehall παραγωγός, υπόσχεται όπως πάντα μια βραδιά επηρεασμένη από τη μουσική της Τζαμάικα. Εκτός της πλούσιας δισκογραφικής παραγωγής, έχει βρεθεί στα decks δεκάδων bar και clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Η τελευταία του επιτυχία με το «Get Up Boy» έχει κερδίσει ήδη μια θέση στα summer hits της φετινής χρονιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη βραδιά, τους τρόπους πρόσβασης στο Bolivar Beach Bar, τις τιμές, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του event στο facebook ή στο reggaeyard.

Ακούστε τη μεγάλη επιτυχία του Nickodemus, «Cleopatra in New York»:

Απάντηση