Το ReggaeYard.gr σας στέλνει στο Tropical Affair Reggae Festival!

@
11 Ιούλιος 2017
Tropical Affair Reggae Festival Προσκλησεις

Το ReggaeYard.gr σας στέλνει στο Tropical Affair Reggae Festival!

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις από το ReggaeYard.gr, για το Tropical Affair Reggae Festival, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο Bolivar Beach Bar!

Προσκλήσεις

Το μεγαλύτερο reggae event του καλοκαιριού έφτασε! Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο Bolivar Beach Bar στον Άλιμο, Tropical Affair Reggae Festival! Με μεγάλα ονόματα από τη διεθνή και ελληνική Reggae Dancehall σκηνή, live και dj sets, αναμένεται ένα καυτό reggae beach party!

To ReggaeYard.gr, χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ, χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις για το Tropical Affair Reggae Festival!  Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να έρθετε στη σελίδα του ReggaeYard στο facebook και να κάνετε Public Share το ποστ του διαγωνισμού, που θα βρείτε στην κορυφή της σελίδας.

O διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 14.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα στο facebook και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

προσοχή: κάντε το share ορατό σε όλους, όχι μόνο στους φίλους σας για να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

Tropical Affair Reggae Festival

Το μεγαλύτερο reggae γεγονός του φετινού καλοκαιριού! Ένα φεστιβάλ με πλήρες lineup και special guests από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Θα συμμετάσχουν οι Skarra Mucci (Jamaica), Steppa Style (Russia), Max RubaDub (Switzerland) και Mountain Top Hi Powa (Austria). Μαζί τους, από την ελληνική σκηνή, θα βρίσκονται οι Blend Mishkin, BNC, Anna Mystic, Palov και Boogie Rockaz.

Οι πόρτες του Bolivar Beach Bar θα ανοίξουν στις 21.00. Η είσοδος είναι 10€ με μπύρα. Το Bolivar Beach Bar βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο. Μπορείτε να έρθετε εύκολα με αυτοκίνητο από την παραλιακή και με τραμ στη στάση «Καλαμάκι». Εξίσου εύκολή είναι η πρόσβαση με τα λεωφορεία της παραλιακής κατεβαίνοντας στην στάση «3η Καλαμακίου».

Για περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Tropical Affair Reggae Festival στο Reggaeyard.gr ή να επισκφθείτε την σελίδα του στο facebook.

Απάντηση