Νέο hot single από τον Blend Mishkin, «Get Up Boy»

@
31 Μάιος 2017
Blend Mishkin - Get Up Boy

Νέο hot single από τον Blend Mishkin, «Get Up Boy»

Ο Blend Mishkin με το «Get Up Boy» θέτει υποψηφιότητα για το hit του φετινού καλοκαιριού.

O πρωτοπόρος Έλληνας παραγωγός κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «Get Up Boy». Σε αυτό συμμετέχουν η Daphne Bluebird, ο Promise No Promises και η Roots Evolution Band.

Το «Get Up Boy» δημιουργεί μια έντονη καλοκαιρινή διάθεση, που τονίζεται από τα chill φωνητικά, το κλασικό reggae μπάσο και τη συμμετοχή του σαξόφωνου.

Στα φωνητικά βρίσκονται η ανερχόμενη Daphne Bluebird και ο reggae star από την Antigua, Promise No Promises. Στην ηχογράφηση του κομματιού συμμετείχε η Roots Evolution Band. Συγκεκριμένα, στο μπάσο βρίσκεται ο Κώστας Μαργαριτάκης, στα drums ο General Sticks, στο πιάνο ο Von Loopen και στο σαξόφωνο ο Χρήστος Αγγουριδάκης.

To release του single περιλαμβάνει εκτός από το radio edit και την dub εκδοχή, ακολουθώντας την παραδοσιακή Τζαμαϊκανή πρακτική. Η κυκλοφορία γίνεται από την Rewind Guaranteed, το label του Blend Mishking.

Το κομμάτι μόλις κυκλοφόρησε και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα παίχτηκε στην τελευταία εκπομπή του σημαντικότερου reggae ραδιφωνικού παραγωγού David Rodigan στο BBC Radio 1Xtra. Μπορείτε να βρείτε και ακούσετε τη συγκεκριμένη εκπομή εδώ.

Ακούστε ένα preview των δύο edits του κομματιού παρακάτω, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε από το bandcamp ή το juno records.

Απάντηση