Το «Season Change Riddim» στο Billboard Reggae Chart

@
01 Ιούνιος 2017
Season Change Riddim

Το «Season Change Riddim» στο Billboard Reggae Chart

Το άλμπουμ του «Season Change Riddim» μπήκε στο Billboard Reggae Chart.

Είναι πολύ σπάνιο για το άλμπουμ μιας συλλογής ενός riddim να μπει σε charts. Το «Season Change Riddim» το κατάφερε, καθώς βρέθηκε στην 12η θέση του Billboard Reggae Chart, της περασμένης εβδομάδας.

Με κομμάτια των Romain Virgo, Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, Chino και Rockaz Elements το συγκεκριμένο riddim θεωρείται ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς.

Ο Tomique ‘DJ Fresh’ Williams, παραγωγός του riddim, δήλωσε: «Είναι υπέροχο συναίσθημα. Το ήξερα όταν δούλευα το project ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο και ότι σύντομα θα έπαιρνε το δρόμο του. Ξεκινώντας είχαμε μόνο ένα σκοπό, να ετοιμάσουμε ένα project που θα φτάσει στο επιθυμητό ακροατήριο και θα συνδεθεί μαζί του. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.»

Η πτώση των reggae πωλήσεων στη Τζαμάικα έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους παραγωγούς. Σύμφωνα με τον Williams με καλή έρευνα και σωστή επιλογή συνεργατών το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί.

«Νομίζω ότι αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε, είναι η ποιότητα της δουλειάς των καλλιτεχνών και ο συντονισμός τους με την παραγωγή.»

Το Seasons Change Riddim κυκλοφορεί από τη Berta Records. H εταιρία αυτή την περίοδο ετοιμάζει τα απαραίτητα βίντεο κλιπ ώστε να υποστηρίξουν την μεγάλη επιτυχία των κομματιών.

Εν αναμονή των επίσημων βίντεο, ακούστε ένα mix με όλα τα κομμάτια του Season Change Riddim.

Απάντηση