Δύο προσκλήσεις για Dj Rebel & Blend Mishkin στις 22/6

@
18 Ιούνιος 2017
Tropical Affair Ι Dj Rebel Ι Blend Mishκin I Thu 22 June

Δύο προσκλήσεις για Dj Rebel & Blend Mishkin στις 22/6

Οι Tropical Affair βραδιές του Blend Mishkin συνεχίζονται στις 22/6 με καλεσμένο τον Ιταλό Dj Rebel!

Κάθε Πέμπτη, το Bolivar Beach Bar αποκτά reggae και tropical διάθεση! Αυτή την εβδομάδα, καλεσμένος του Blend Mishkin στα εξωτικά decks του beach bar, θα βρίσκεται ο Ιταλός Dj Rebel. To ReggaeYard στηρίζει τις Tropical Affair βραδιές και σας προσφέρει δύο προσκλήσεις για να βρεθείτε στο event.

Διαγωνισμός

Το ReggaeYard, χορηγός επικοινωνίας των Tropical Affair βραδιών στο Bolivar Beach Bar, προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να έρθετε στη σελίδα του ReggaeYard στο facebook και να κάνετε Public Share το ποστ του διαγωνισμού που θα βρείτε στην κορυφή της σελίδας.

O διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

Tropical Affair | Dj Rebel | Blend Mishkin

Ο Dj Rebel είναι ένας γνωστός μουσικός παραγωγός και dj από την Ρώμη. Οι παραγωγές του σε συνεργασία με τον Προτογάλο Dedy Dread, έχουν κυκλοφορήσει σε ευρωπαϊκά labels (Wack UK, Resense Austria, Cast-a-Blast Greece). Είναι επίσης ο διοργανωτής των  Dj’s Choice πάρτι, μια σειρά από events που διοργανώνονται στη Ρώμη, με σημαντικούς guest από όλη την Ευρώπη, όπως Jstar, Cayetano, Dj Vadim και άλλους.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το event, τους τρόπους πρόσβασης στο Bolivar Beach Bar, τις τιμές, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του event στο facebook ή στο ReggaeYard.

Ακούστε μια παλαιότερη δουλειά του Dj Rebel για το Cast A Blast label:

 

Απάντηση