Το ReggaeYard σας στέλνει Tropical Affair με Palov & Mishkin!

@
11 Ιούνιος 2017
Tropical Affair Ι Palov Ι Blend Mishκin I Thu 15 June I Bolivar Palov & Mishkin

Το ReggaeYard σας στέλνει Tropical Affair με Palov & Mishkin!

Αυτή την Πέμπτη, στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκονται οι Palov & Mishkin!

Το ReggaeYard, σε συνεργασία με το Tropical Affair, προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar. Πρόκειται για τη δεύτερη Tropical Affair βραδιά του φετινού καλοκαιριού και θα είναι σίγουρα εορταστική με Palov & Mishkin στο εξωτικό dj booth του bar!

Ο host του Tropical Affair, Blend Mishkin, θα έχει καλεσμένο έναν παλιό γνώριμο, τον Palov. Οι δυό τους αποτέλεσαν ένα πρωτοποριακό δίδυμο την προηγούμενη δεκαετία με δισκογραφικές παραγωγές και πολλές εμφανίσεις. Στις 15 Ιουνίου, οι Palov & Mishkin θα γιορτάσουν δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου «Think Twice».

Το ReggaeYard, χορηγός επικοινωνίας των Tropical Affair βραδιών στο Bolivar Beach Bar, προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για τις 15 Ιουνίου. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο post στο facebook και να το κάνετε Public Share.

O διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το event, τους τρόπους πρόσβασης στο Bolivar Beach Bar, τις τιμές, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του event στο facebook ή στο ReggaeYard.

 

 

Απάντηση