Η συλλογή του Studio One στην κορυφή του Billboard Chart!

@
06 Δεκέμβριος 2017
Studio One - The #1 Sound From The Vaults Vol. 1

Η συλλογή του Studio One στην κορυφή του Billboard Chart!

Στην κορυφή του Billboard Chart αυτής της εβδομάδας βρίσκεται η νέα συλλογή με σπάνιες ηχογραφήσεις του Studio One!

Η ολοκαίνουρια συλλογή «The #1 Sound From The Vaults Vol. 1» καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Billboard Reggae Albums Chart αυτής της εβδομάδας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συλλογή, που περιλαμβάνει σπάνιες ηχογραφήσεις του Studio One. Το θρυλικό studio άνοιξε τις πύλες του το 1963, από τον Clement «Sir Coxsone» Dodd, στο Kingston της Jamaica. Σύντομα αποτέλεσε συνώνυμο της ska, της rocksteady και της reggae.

Το «The #1 Sound From The Vaults Vol. 1» περιλαμβάνει 18 κομμάτια, δύο από τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά. Τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί, προέρχονται τόσο από μεγάλα ονόματα της reggae, όσο και από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες. Η συλλογή κυκλοφορεί σε διπλό LP με όμορφο design και συνοδεύεται από ένα 45άρι single με ακυκλοφόρητο κομμάτι των Glen and Dave.

Στη δεύτερη θέση του πίνακα του Billboard, βρίσκεται το «Box Full Of Steel» των Αμερικάνων «The Dubplates». Ακολουθoύν τα «Stony Hill» του Damian Marley και «Poetry In Motion» των SOJA. Οι «The Green» από τη Χαβάη, βρίσκονται στην πέμπτη θέση με το «Marching Orders».

Το επιτυχημένο άλμπουμ του Sizzla, «I’m Yours» επιστρέφει στο chart στην έκτη θέση. Ακολουθούν τα «Chronology» από τον Chronixx και «Havana Meets Kingston» του Mista Savona.

To Billboard Reggae Albums Chart της εβδομάδας κλείνει με δύο συλλογές της VP Records. Πρόκειται για τα «Strictly The Best Vol. 57» και «Strictly The Best Vol. 56» που βρίσκονται στις θέσεις 9 και 10 αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον πίνακα με τα δημοφιλέστερα άλμπουμ της εβδομάδας εδώ.

Απάντηση