Νέο χορευτικό video clip για το «Likes» του Chronixx!

@
05 Δεκέμβριος 2017
Chronixx - Likes with Ravers Clavers

Νέο χορευτικό video clip για το «Likes» του Chronixx!

Ένα νέο viceo clip κυκλοφόρησε για το hit του Chronixx «Likes», με τη συμμετοχή της ομάδας χορού «Ravers Clavers».

Ένα από τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς είναι σίγουρα το «Likes». Το single κυκλοφόρησε από τον Chronixx στις αρχές του 2017, προετοιμάζοντας το κοινό για το άλμπουμ «Chronology», που ήρθε μέσα στο καλοκαίρι. Το «Likes» γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία, τόσο σε πωλήσεις, όσο και ραδιοφωνικές παραγωγές. Αντίστοιχη επιτυχία όμως γνώρισε και στα dancehall parties της χρονιάς, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χορευτικό κομμάτι.

O Chronixx εκτός από τη μουσική λατρεύει και την κουλτούρα του χορού και την στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Έτσι, παρά το ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει το επίσημο video clip του «Likes», προετοίμασε ένα νέο βίντεο σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα «Ravers Clavers».

Οι Ravers Clavers χορεύουν το πιο δημοφιλή dancehall χορό της φετινής χρονιάς «Fling Yuh Shoulda». Πρόκειται για μια δημιουργία του Ding Dong, ενός από τους κορυφαίους Τζαμαϊκάνους χορευτές.

Όταν ένα από τα κορυφαία dancehall κομμάτια συνδυάζεται με έναν από τους κορυφαίους dancehall χορούς, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Όπως το παρουσιάζει και το επίσημο κανάλι του Cronixx, πρόκειται για «μια γιορτή θετικότητας, καλών vibes, χορού και dancehall. Για την αγάπη για την κουλτούρα!».

Απολάυστε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Απάντηση