Στους Shaggy, Sting το Grammy Best Reggae Album 2018!

@
11 Φεβρουάριος 2019
Στους Shaggy, Sting το Grammy Best Reggae Album 2018!

Στους Shaggy, Sting το Grammy Best Reggae Album 2018!

Το άλμπουμ «44/786» των Shaggy & Sting βραβεύτηκε με το Grammy «Best Reggae Album 2018»!

Οι Sting και Shaggy ήταν οι μεγάλοι νικητές της κατηγορίας «Best Reggae Album 2018» των βραβείων Grammy! Για τον Τζαμαϊκανό καλλιτέχνη είναι η δεύτερη φορά που φτάνει σε αυτή τη διάκριση. Ο Sting από την άλλη είχε κερδίσει βραβείο Grammy άλλες 16 φορές.

Ο Shaggy είχε κερδίσει το ίδιο βραβείο για το άλμπουμ «Boombastic» το 1995. Για τον Sting ήταν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Best Reggae Album».

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο άλμπουμ «44/876» έλαβε διφορούμενες κριτικές. Κανείς όμως δε μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της συνολικής παραγωγής. Ο δίσκος περιλαμβάνει εξάλλου κομμάτια που γνώρισαν τεράστια επιτυχία. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα «Don’t Make Me Wait», «Gotta Get Back My Baby» και «Morning Is Coming».

Η επιλογή των κριτών δεν ήταν εύκολη. Το «A Matter Of Time» από τον Protoje είναι ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ των τελευταίων χρόνων. Σημαντική ήταν και η υποψηφιότητα του πολυνίκη του θεσμού Ziggy Marley με το «Rebellion Rises». Ανάμεσα στα προτεινόμενα άλμπουμ, βρέθηκαν επίσης τα «As The World Turns» των Black Uhuru και «Reggae Forever» από την Etana.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράστε το «44/876», μέσω της υπηρεσίας Apple Music, παρακάτω:

Απάντηση