Νέο βίντεο από τους Dre Island & Popcaan, «We Pray»

@
27 Σεπτέμβριος 2017
Dre Island & Popcaan - We Pray

Νέο βίντεο από τους Dre Island & Popcaan, «We Pray»

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «We Pray» από τους Dre Island και Popcaan!

Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες του 2017 είναι το «We Pray» των Dre Island και Popcaan. Η σύμπραξη των δύο νεαρών Τζαμαϊκανών, που εκπροσωπούν διαφορετικά ρεύματα της reggae, δεν έμεινε απαρατήρητη από το κοινό. Το κομμάτι γνώρισε σημαντική επιτυχία και είχε ως αποτέλεσμα να γυριστεί το αντίστοιχο βίντεο κλιπ.

Οι δύο συνομήλικοι τραγουδιστές από τη Jamaica έχουν ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές. O Dre Island αποτελεί έναν από τους εκπροσώπους της reggae revival σκηνής. Μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Chronixx, Protoje, Jah9 και Jah Bouks αναβιώνουν το πνεύμα της reggae μουσικής του ’60 και του ’70. Με προσεγμένους στίχους, θετικά μηνύματα και αισιόδοξη διάθεση έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα νέο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαφορετική μουσική διαδρομή έχει χαράξει ο Popcaan, ακολουθώντας το ρεύμα της dancehall. Το χορευτικό παρακλάδι της reggae γνωρίζει μεγάλη άνθιση την τελευταία δεκαετία. Καλλιτέχνες όπως οι Vybz Kartel, Alkaline, Aidonia, Mavado έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό σε Τζαμάικα, Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη. Ο Popcaan αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της dancehall, με μεγάλες επιτυχίες και sold out εμφανίσεις.

Το «We Pray» είναι το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών. Αν και προέρχονται από διαφορετικές μουσικές σκηνές συνεργάζονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κομμάτι. Το «We Pray» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο project «Now I Rise» του Dre Island σε παραγωγή του ίδιου σε συνεργασία με τον Mini από την E5 Records.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «We Pray» παρακάτω:

Απάντηση