Νέο άλμπουμ, «Poetry in Motion», ετοιμάζουν οι SOJA

@
02 Οκτώβριος 2017
SOJA - Poetry In Motion

Νέο άλμπουμ, «Poetry in Motion», ετοιμάζουν οι SOJA

Οι SOJA, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Poetry in Motion» από την ATO Records στις 27 Οκτωβρίου.

Μια από τις σημαντικότερες reggae μπάντες των Ηνωμένων Πολιτειών, οι SOJA, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά. Πρόκειται για τον όγδοο δίσκο του συγκροτήματος και θα ονομάζεται «Poetry in Motion».

Οι Soldiers Of Jah Army, όπως είναι το πλήρες όνομά τους, ιδρύθηκαν το 1997 στο Arlington της Virginia. Ο ήχος των SOJA βασίζεται στη reggae, έχοντας rock, hop hop και latin επιρροές. Η μπάντα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει γίνει δημοφιλής και στον υπόλοιπο κόσμο. Το τελευταίο τους άλμπουμ, «Amid The Noise And Haste», βραβεύτηκε με το «Best Reggae Album» Grammy, ενώ βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων σύμφωνα με το Billboard. Μάλιστα σε αυτό συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της reggae, όπως οι Damian Marley, J Boog και Collie Buddz.

Poetry in Motion

Στο νέο τους άλμπουμ οι SOJA περνούν το μήνυμα για την ειρήνη και την υποστήριξη ενός κόσμου που δοκιμάζεται. Για τη μπάντα, η διασκέδαση και η κοινωνική ευαισθητοποίηση μπορούν και πρέπει να συνυπάρχουν.

Το άλμπουμ θα μπορούσε να θεωρηθεί περισσότερο ως ένα μανιφέστο επηρεασμένο από τον Bob Marley. Το «Poetry in Motion» προάγει την ιδέα του να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε και στρέφεται ενάντια στην απληστία. Το single «Bad News», που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify, αναζητά την ελπίδα μέσα από τα τραγικά γεγονότα που κοσμούν τα πρωτοσέλιδα του τύπου.

Ο Jacob Hemphill, τραγουδιστής των SOJA, εξηγεί πως τα περισσότερα προϊόντα αφορούν την κατανάλωση. Οι άνθρωποι λανθασμένα πιστεύουν πως χρειάζονται περισσότερα αγαθά για να είναι ευτυχισμένοι. Αν όμως προσπαθήσουν να απαλλαγούν από όλα αυτά θα καταλάβουν πως τα λιγότερα είναι συνήθως «περισσότερα».

Τα μέλη των SOJA, κάποιοι από τους οποίους γνωρίστηκαν στο σχολείο, είναι πασίγνωστοι στη διεθνή reggae και jam-band σκηνή. Η μπάντα έχει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 7 εκατομμύρια φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν κάνει εμφανίσεις σε πάνω από 30 χώρες, ενώ μόλις ολοκλήρωσαν μια μεγάλη περιοδεία στις ΗΠΑ με τους The Dirty Heads.

Οι SOJA θα παρουσιάσουν το «Poetry in Motion» στο Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης στις 26 Οκτώβρη και στο Anthem της Ουάσιγκτον στις 29 Δεκεμβρίου. Η οκταμελής μπάντα από την Ουάσιγκτον θα ταξιδέψει επίσης μέχρι τη Βραζιλία για να παρουσιάσει το νέο άλμπουμ της.

Πάρτε μια γεύση από το single «More», από το επερχόμενο «Poetry in Motion»:

Απάντηση