Κυκλοφόρησε το video clip για το Blood Money του Protoje

@
03 Αύγουστος 2017
Protoje - Blood Money

Κυκλοφόρησε το video clip για το Blood Money του Protoje

Δείτε το ολοκαίνουριο video clip της φετινής επιτυχίας του Protoje, «Blood Money».

Με ένα πολύ δυνατό video clip πλαισίωσε το κομμάτι «Blood Money» ο Protoje. H μεγάλη φετινή επιτυχία του νεαρού καλλιτέχνη από τη Τζαμάικα, αναφέρεται στο «βρώμικο» χρήμα που αποτελεί σημαντικό έσοδο των πολιτικών στο νησί.

O Protoje αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της reggae revival σκηνής. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο με τον πρώτο του δίσκο «The 8 Year Affair» το 2013. Έκτοτε συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά, ενώ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα για live εμφανίσεις παγκοσμίως.

Το video clip του «Blood Money» παρουσιάζει τον κύκλο του «βρώμικου» χρήματος. Το τρόπο απόκτησης μέσα από παράνομες δραστηριότητες και εκμετάλλευση των φτωχών και το ξέπλυμά του από τους πολιτικούς. Στη συνέχεια «καθαρό» πλεον χρησιμοποιείται για δήθεν ανάπτυξη εις βάρος και πάλι των φτωχών. Στην αρχή του βίντεο παρουσιάζεται μια ρήση του Γάλλου διαφωτιστή φιλόσοφου Μοντεσκιέ: «Δεν είναι ότι οι νέοι άνθρωποι εκφυλίζονται. Δε γίνονται κακομαθημένοι μέχρι έκεινοι που βρίσκονται σε ώριμη ηλικία να έχουν ήδη βυθιστεί στη διαφθορά».

Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Che Kothari σε παραγωγή του Claire Osman. Την παραγωγή του κομματιού έχει κάνει ο Winta James.

Δείτε το video clip του «Blood Money» του Protoje:

Απάντηση