Ο Perfect Giddimani στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart

@
24 Αύγουστος 2017
Billboard Reggae Albums Chart

Ο Perfect Giddimani στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart

Το νέο άλμπουμ του Prefect Giddimani με τίτλο «Live My Life Again» βρίσκεται στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart αυτής της εβδομάδας.

Το «Live My Life Again» είναι σύμφωνα με τον Perfect Giddimani το τελευταίο άλμπουμ που θα ηχογραφήσει. Έμελε όμως να είναι το πρώτο του που θα φτάσει στην κορυφή της λίστας του Billboard Reggae Albums Chart. Ο δίσκος εμφανίζεται για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα στον πίνακα του Billboard και εκτοπίζει από την πρώτη θέση το «Stony Hill» του Damian Marley, αφήνοντάς το στη δεύτερη.

Ακόμη μια νέα είσοδος βρίσκεται ψηλά στις πωλήσεις της εβδομάδας. Πρόκειται για το «I’m Yours» του Sizzla που καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Στη τέταρτη πέφτει ο Chronixx με το «Chronology», ενώ στο νούμερο 5 βρίσκεται το «Falling Into Place» των Rebelution. Το γκρουπ από την Καλιφόρνια κατέχει και τη 10η θέση στον πίνακα με το live δίσκο «Live at Red Rock».

Στην έκτη θέση του Billboard Reggae Albums Chart υπάρχει ένα νέο άλμπουμ από τους The Ellameno Beat με τίτλο «Surface». Οι Major Lazer με το «Know No Better EP» βρίσκονται στο νούμερο 7, ένα άλμπουμ που βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα με την κυκλοφορία του. Στην όγδοη θέση η συλλογή «Reggae Gold 2K17» ενώ στην ένατη η Hoodcelebrity με το crossover δίσκο «Trap vs. Reggae».

Στο νούμερο 11 του πίνακα ανεβαίνει το compilation «Soca Gold 2017», ενώ η νέα συλλογή «This Is Trojan» εμφανίζεται στη δέκατη τρίτη θέση. Σταθερά στο chart για ακόμη μια εβδομάδα βρίσκεται ο J Boog με το «Wash House Ting». Αντίστοιχη σταθερότητα και για τους Common Kings με το «Lost In Paradise». Τέλος, στη δέκατη πέμπτη θέση το νέο άλμπουμ του Zack Mufasa με τίτλο «Here And Now (EP)».

Μπορείτε να δείτε το πλήρες Billboard Reggae Albums Chart στο επίσημο website του Billboard.

Απάντηση