Κυκλοφόρησε η συλλογή Reggae Gold 2k17

@
08 Αύγουστος 2017
Reggae Gold 2K17 - Reggae Gold 2017

Κυκλοφόρησε η συλλογή Reggae Gold 2k17

Κυκλοφόρησε από τη VP Records η ετήσια συλλογή Reggae Gold 2K17!

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συλλογή της VR Records κυκλοφόρησε στη φετινή της έκδοση, Reggae Gold 2k17! Περιέχει hits της προηγούμενης και της φετινής χρονιάς, κλασικά κομμάτια αλλά και αποκλειστικές κυκλοφορίες.

Η σειρά Reggae Gold ξεκίνησε το 1993. Μαζί με τη δεύτερη σειρά της ίδιας δισκογραφικής, «Strictly The Best» αποτελούν τα bestseller compilation albums κάθε χρόνο. H σειρά Reggae Gold αποτελείται συνήθως από ένα cd και ένα mixtapte με τις ίδιες επιλογές. Εκφράζει τα trends της εποχής, ενώ συχνά δημιουργεί νέα hits αναδεικνύοντας κομμάτια που δεν είχαν αποσπάσει τη δέουσα προσοχή.

Η φετινή έκδοση Reggae Gold 2k17 περιλαμβάνει 17 κομμάτια. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν τα ντουέτα της Estelle με τον Tarrus Riley στο «Love Like Ours» και της Queen Ifrika με τον Damian Marley στο «Trueversation». Exclusive κομμάτι αποκλειστικά για τη συλλογή είναι η συνεργασία της Ikaya με τον Jesse Royal στο «Leave You Alone».

Στο φετινό Reggae Gold 2017 βρίσκουμε ακόμη τα hits των Charly Black «Gyal You A Party Animal», Tarrus Riley «Don’t Come Back» και Romain Virgo «Now». Από τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπει ο Chronixx με το «Spanish Town Rockin», αλλά και συμμετοχή στο «Hardcore (Remix)» της Jah9.

Για πρώτη φόρα το mixtape της συλλογής ανατέθηκε για δεύτερη συνεχή φορά στον ίδιο Dj/Soundsystem. Πρόκειται για το Chromatic Sound από τη Jamaica, που είχε αναλάβει και το mixtape του περσινού Reggae Gold 2016.

Το Tracklist του Reggae Gold 2K17:

1. Luv – Tory Lanez
2. Telephone Love – Jah Cure
3. Loodi – Vybz Kartel feat. Shenseea
4. Gyal You A Party Animal – Charly Black
5. Me Love My Fatty – Style X
6. Now – Romain Virgo
7. Sheet – Spice
8. Magic – Christopher Martin
9. Love Like Ours – Estelle feat. Tarrus Riley
10. Trueversation – Queen Ifrica feat. Damian «Jr. Gong» Marley
11. Leave You Alone – Ikaya feat. Jesse Royal
12. Don’t Come Back – Tarrus Riley
13. Hide – Deepjahi
14. Banga – Aidonia
15. Raggamuffin – Raging Fyah
16. Hardcore (Remix) – Jah9 feat. Chronixx
17. Spanish Town Rockin – Chronixx

Μπορείτε να ακούσετε και αγοράσετε τη συλλογή μέσω του Apple Music παρακάτω ή από το site της VP Records.

Απάντηση