Οι Mighty Crown νικητές του Sound Clash at Sea!

@
28 Νοέμβριος 2017
Mighty Crown win Sound Clash at Sea

Οι Mighty Crown νικητές του Sound Clash at Sea!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι Mighty Crown κέρδισαν το Sound Clash at Sea, στο Jamrock Cruise!

Οι Ιάπωνες Mighty Crown κατέκτησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο του Sound Clash at Sea. Πρόκειται για το clach που διοργανώνεται στα πλαίσια της κρουαζιέρας «Welcome To Jamrock Cruise». Όπως και στα υπόλοιπα events της διοργάνωσης συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας reggae σκηνής.

Welcome To Jamrock Cruise

H κρουαζιέρα «Welcome To Jamrock Cruise» ξεκίνησε το 2014 και διοργανώνεται από τον Damian Marley. Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο που ξεκινά από το Fort Lauderdale του Miami με κατεύθυνση τη Τζαμάικα. Εκεί παραμένει για δύο ημέρες σε Ocho Rios και Montego Bay, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας διοργανώνονται μια σειρά από events, στα οποία συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της reggae σκηνής από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη φετινή κρουαζιέρα ήταν οι Tarrus Riley, Luciano, Pressure Buss Pipe, Cocoa Tea, Spice, Popcaan, Bounty Killer, Luciano, Jah Cure, Sizzla και Richie Spice.

Sound Clash at Sea

Ανάμεσα στα events της κρουαζιέρας ξεχωρίζει το Sound Clash at Sea. H φετινή μονομαχία έγινε μεταξύ των Mighty Crown από την Ιαπωνία, David Rodigan από την Μ.Βρετανία, Tony Matterhorn από τη Τζαμάικα και των King Turbo απο τον Καναδά.

Το Sound Clash at Sea διεξάχθηκε σε τέσσερις γύρους. Ο πρώτος αποσκοπούσε στο ζέσταμα του κοινού και δεν περιλάμβανε ψηφοφορία. Στο δεύτερο γύρο αυτοί που αποχώρησαν πρώτοι, ήταν οι Καναδοί King Turbo. Την ίδια τύχη είχε και ο David Rodigan στον επόμενο γύρο, αφήνοντας τους Mighty Crown και Tony Matterhorn να λύσουν τις διαφορές τους στο dub fi dub. Το ίδιο είχε συμβεί και στην αμέσως προηγούμενη διοργάνωση του 2016. Όπως και τότε, έτσι και φέτος, οι Mighty Crown αναδείχθηκαν νικητές, με σκορ 4-0. Έτσι έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες και έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του Sound Clash at Sea!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το sound clash παρακάτω:

Απάντηση