Ο IamStylezMusic στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart!

@
30 Αύγουστος 2017
Ο IamStylezMusic στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart!

Ο IamStylezMusic στην κορυφή του Billboard Reggae Albums Chart!

Νέα εβδομάδα, νέο άλμπουμ στην πρώτη θέση του Billboard Reggae Albums Chart! Στην κορυφή ο IamStylezMusic με το «Back To My Roots».

Οι νέες κυκλοφορίες φέρνουν συνεχείς ανακατατάξεις στο Billboard Reggae Albums Chart. Tην προηγούμενη εβδομάδα ο Perfect Giddimani εκτόπισε τον Damian Marley από την πρώτη θέση του πίνακα, δεν έμεινε όμως εκεί για πολύ.

Στην κορυφή του chart αυτής της εβδομάδας, βρίσκεται ο νεαρός dancehall καλλιτέχνης IamStylezMusic, με το άλμπουμ «Back To My Roots». O IamStylezMusic γεννήθηκε στο Portmore της Jamaica, αλλά μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με έντονα στοιχεία hip hop στη μουσική του έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κοινό στις ΗΠΑ και την Καραϊβική. Το «Back To My Roots» είναι το πρώτο solo album του και όπως φαίνεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Οι θέσεις 2-15 του Billboard Reggae Albums Chart

Στη δεύτερη θέση του πίνακα βρίσκεται σταθερά ο Junior Gong με το «Stony Hill». Στην τρίτη θέση ο Chronixx με το «Chronology» που συμπληρώνει επτά εβδομάδες συνεχούς παρουσίας στις πρώτες θέσεις του chart. Στο νούμερο 4 βρίσκεται ακόμη μια επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, με το «Know No Better EP» των Major Lazer. Ακολουθεί ο Perfect Giddimani με το «Live My Life Again» που πέφτει από την πρώτη θέση της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι Rebelution με το «Falling Into Place» βρίσκονται στο νούμερο έξι του πίνακα, ενώ ακολουθεί η συλλογή της VP Records «Reggae Gold 2K17». Επιστροφή στο Billboard Reggae Albums Chart για τους The Frightnrs και το «Nothing More To Say». Ο δίσκος που κυκλοφόρησε πέρυσι, συμπληρώνει την 34η συμμετοχή του στον πίνακα, έχοντας βρεθεί μέχρι και το νούμερο ένα.

Ακόμη ένα άλμπουμ των Rebelution, η live ηχογράφηση «Live At Red Rocks» καταλαμβάνει την ένατη θέση. Στο νούμερο 10 βρίσκουμε τη συλλογή «This Is Trojan», με μεγάλες επιτυχίες της θρυλικής Trojan Records. Στην ενδέκατη θέση ο J Boog με το «Wash House Ting» ακολουθούμενος από τη συλλογή «Soca Gold 2017».

Ο Sizzla με το «I’m Yours» κατρακυλάει από την τρίτη θέση της προηγούμενη εβδομάδας, στη δέκατη τρίτη της τρέχουσας. Οι Common Kings με το «Lost In Paradise» βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα στο chart στο νούμερο 14. Ο πίνακας κλείνει με την επανεμφάνιση των Morgan Heritage και του άλμπουμ «Avrakedabra» στη θέση 15.

Όπως κάθε εβδομάδα, μπορείτε να δείτε το πλήρες Billboard Reggae Albums Chart στο επίσημο website του Billboard.

Απάντηση