Νέο άλμπουμ «Dubtopia» από τους Gentleman’s Dub Club

@
18 Μάιος 2017
Dubtopia - Gentleman's dub club

Νέο άλμπουμ «Dubtopia» από τους Gentleman’s Dub Club

Οι Βρετανοί Gentleman’s Dub Club κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Dubtopia».

Το «Dubtopia» είναι η έκτη κυκλοφορία της μπάντας και ουσιαστικά το τρίτο τους LP, μετά το «FOURtyFOUR» το 2013 και το «The Big Smoke» το 2015. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Easy Star Recrods από τη Νέα Υόρκη.

Οι Gentleman’s Dub Club σχηματίστηκαν στο Leeds της Μεγάλης Βρετανίας το 2006. Αποτελούνται από 9 μέλη, τους Jonathan Scratchley (φωνή), Tommy Evans (drums), Kola Bello (πλήκτρα), Nick Tyson (κιθάρα), Toby Davies (μπάσο, synths), Niall Lavelle (κρουστά), Matt Roberts (τρομπέτα), Kieren Gallagher (σαξόφωνο) και Harry Devenish (ήχος). Η μπάντα είναι γνωστή για τις δυνατές live εμφανίσεις της και έχει συνοδεύσει στη σκηνή πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Στο «Dubtopia» οι παραγωγές κινούνται από παραδοσιακούς roots και dub ήχους, μέχρι κομμάτια με πιο σύγχρονες επιρροές. Ξεχωρίζει το «Dancing in the Breeze» για τον αυθεντικό reggae ήχο του, αλλά και το steppas κομμάτι «Take Control» ή το πολύ δυνατό «Fire in the Hole». Στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης οι Eva Lazarus, Parly B, Lady Chann και Taiwan MC.

Οι Gentleman’s Dub Club θα προωθήσουν το νέο άλμπουμ με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα της μπάντας gentlemansdubclub.com καθώς και στη σελίδα τους στο facebook.

Ακούστε το πρώτο κομμάτι του νέου δίσκου με τίτλο «Dancing in the Breeze»:

 

Απάντηση