Νέο κομμάτι από τον Don Carlos, «Peace and Love»

@
13 Ιούνιος 2017
Don Carlos - Peace and Love

Νέο κομμάτι από τον Don Carlos, «Peace and Love»

Ο Don Carlos, μετά από αρκετό καιρό, κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «Peace and Love».

To «Peace and Love» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, με αφορμή τη νέα περιοδεία του βετεράνου τραγουδιστή σε Αμερική, Ευρώπη και Αφρική. ‘Το τραγούδι αποτελεί ένα κάλεσμα για ειρήνη και αγάπη, όχι μόνο στη Τζαμάικα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο’, δήλωσε ο Don Carlos. Το κοινό αγάπησε αμέσως το νέο κομμάτι και μάλιστα βρέθηκε στα Top 20 Singles του πρώτου τεύχους των Global Reggae Charts.

Ο Don Carlos γεννήθηκε στο Waterhouse του δυτικού Kingston στη Τζαμάικα. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Black Uhuru, μαζί με τους Garth Dennis και Derrick Simpson, το 1973. Σύντομα αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα. Σε όλη τη δεκαετία του ’80 είχε έντονη δισκογραφική παραγωγή, ενώ πολλά κομμάτια του έγιναν hits. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στην Αφρική όπου είναι πολύ δημοφιλής μέχρι και σήμερα. Το 1990 επανήλθε στους Black Uhuru προσωρινά. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά είναι το άλμπουμ «Changes» το 2009. Σε όλη την πορεία της καριέρας του ο Don Carlos έκανε συχνά περιοδείες, με προσωπικά live και εμφανίσεις σε φεστιβάλ.

Στα πλαίσια της φετινής του περιοδείας θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο Summerjam (30/6-2/7) και το Rototom Sunsplash (12-19/8). Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website του Don Carlos.

Ακούστε το νέο κομμάτι «Peace and Love»:

 

 

Απάντηση