Ο Bounty Killer ξεχώρισε στα βραβεία JaRIA 2018!

@
08 Μάρτιος 2018
JaRIA 2018 - Bounty Killer

Ο Bounty Killer ξεχώρισε στα βραβεία JaRIA 2018!

O Bounty Killer απέσπασε τη σημαντικότερη διάκριση στην τελετή απονομής των βραβείων JaRIA 2018!

Μια από τις σημαντικότερες ετήσιες διοργανώσεις στο χώρο της Reggae, είναι η απονομή των βραβείων του συνδέσμου της Ρέγκε μουσικής Βιομηχανίας της Τζαμάικα (Jamaica Reggae Industry Association). Πρόκειται ουσιαστικά για τη βράβευση των μουσικών που ξεχώρισαν, από τους ίδιους τους συναδέλφους τους. Στη φετινή ενδέκατη διοργάνωση, JaRIA 2018, αυτός που ξεχώρισε ήταν αναμφισβήτητα ο Bounty Killer.

Ο Rondey Price, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, τιμήθηκε για την «εξαιρετική επίδραση στη reggae βιομηχανία». Ο βετεράνος deejay έχει βοηθήσει ένα μεγάλο αριθμό νεότερων καλλιτεχνών να αναδειθχούν. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι Mavado, Vybz Kartel, Busy Signal, Wayne Marshall και Baby Cham. Ο ίδιος δήλωσε ότι αποτελεί γι’ αυτόν μεγάλη τιμή η συγκεκριμένη διάκριση. Δεν είχε σκοπό να γίνει μέντορας, ήθελε όμως πάντα να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νεότερους καλλιτέχνες

«Αυτό το βραβείο είναι πιο σημαντικό από το Grammy που έχω κερδίσει, γιατί αφορά τη βοήθεια στους συνανθρώπους μου. Δεν είναι επειδή βοήθησα την καριέρα μου, αλλά τους ανθρώπους γύρω μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον JaRIA που με αναγνωρίζει – έναν hardcore dancehall καλλιτέχνη – για τη συνεισφορά μου σε άλλους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους δε την έχουν εκτιμήσει αρκετά.»

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των JaRIA 2018, βραβεύθηκαν συνολικά 25 καλλιτέχνες. O Chronixx κέρδισε το βραβείο καλύτερου κομματιού για το «Likes». Η νεαρή Koffee τιμήθηκε με το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η βράβευση των Burning Spear, Big Youth και Nadine Sutherland σαν «Καλλιτέχνες Σύμβολα».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Jamaica Reggae Industry Association και τις δράσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα jariajamaicamusic.com.

 

Απάντηση