Νέο Άλμπουμ: Beres Hammond – Never Ending (2018)

@
15 Οκτώβριος 2018
Νέο Άλμπουμ: Beres Hammond - Never Ending (2018)

Νέο Άλμπουμ: Beres Hammond – Never Ending (2018)

Κυκλοφόρησε το «Never Ending», το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Τζαμαϊκανού τραγουδιστή, Beres Hammond!

«Never Ending» ονομάζεται ο νέος δίσκος του Beres Hammond, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Ο κορυφαίος Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης επιστρέφει με μια από τις καλύτερες δισκογραφικές του δουλειές.

Never Ending

Το νέο άλμπουμ του Beres Hammond έρχεται έξι χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά «One Love, One Life» του 2012. Περιλαμβάνει 14 κομμάτια που ηχογραφήθηκαν σε συνεργασία με κορυφαίους μουσικούς και παραγωγούς. Willie Lindo, Kirk Bennett, Handel Tucker, Errol ‘Flabba’ Carter, Mafia & Fluxy, Winston ‘Bopee’ Bowen, Dean Fraser και Robbie Lyn είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις του «Never Ending».

Ο ήχος και η θεματολογία των κομματιών κινείται σε γνώριμα για τον Beres μονοπάτια. Χαλαροί lovers rock ρυθμοί, με soul επιρροές και στίχοι που κινούνται γύρω απο την αγάπη και τον έρωτα. Ξεχωρίζουν σίγουρα τα «I’m Alive» και «Land Of Sunshine» που είχαν κυκλοφορήσει και ως singles τους προηγούμενους μήνες.

Συνολικά, το «Never Ending» δε θα απογοητεύσει τους φανς του Beres Hammond. Εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ προσεγμένες παραγωγές συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο δίσκο.

Το «Never Ending» κυκλοφορεί από την VP Records. Μπορείτε να το ακούσετε και να το αγοράσετε μέσω της υπηρεσίας Apple Music παρακάτω:

Beres Hammond

Hugh Beresford Hammond, όπως είναι το πλήρες όνομα του Beres Hammond, γεννήθηκε στο St. Mary της Τζαμάικα το 1955. Μεγάλωσε ακούγοντας Αμερικάνικη soul και jazz μουσική, καθώς και Τζαμαϊκάνικη ska και rocksteady.

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στα 70’s, σαν τραγουδιστής του γκρουπ Zap Pow. Παράλληλα ηχογράφησε το πρώτο του solo album, «Soul Reggae», που κυκλοφόρησε το 1976. Αν και γνώρισε σποραδικές επιτυχίες, ο Beres Hammond δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστός στα πρώτα του βήματα. Από αυτή την περίοδο ξεχωρίζουν τα «What One Dance Can Do» και «Settling Down».

Το 1990, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στη Τζαμάικα και υπέγραψε στη Penthouse Records. Από εκεί και έπειτα η φήμη του εκτοξεύθηκε και κυκλοφόρησε μια σειρά κορυφαίων επιτυχιών. «Tempted To Touch», «Putting Up Resistance», «Step Aside», «Love From A Distance», «Can You Play Some More» είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που ξεχώρισαν.

Ο Beres Hammond συνέχισε την ανοδική του πορεία και την επόμενη δεκαετία με hits όπως τα «They Gonna Talk» και «Rockaway». Το όνομά του είναι πλέον συνώνυμο της lovers rock μουσικής και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της Τζαμάικα. Έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 20 προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει εμφανιστεί σε κορυφαία φεστιβάλ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Απάντηση