Παρουσίαση: Dj Vadim – Dubcatcher 3 Flames Up!

@
30 Οκτώβριος 2018
Dj Vadim – Dubcatcher 3 Flames Up!

Παρουσίαση: Dj Vadim – Dubcatcher 3 Flames Up!

«Dubcatcher 3 Flames Up!» ονομάζεται το νέο reggae άλμπουμ του Dj Vadim!

Ο Dj Vadim κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του άλμπουμ. Ονομάζεται «Dubcatcher 3 Flames Up!» και αποτελεί το τρίτο μέρος της reggae σειρας του δημοφιλή producer.

Το Dubcatcher 3 είναι το 15ο συνολικά άλμπουμ του Dj Vadim! Ο Ρώσος στην καταγωγή, αλλά μεγαλωμένος στο Λονδίνο παραγωγός, έχει σταθερή παρουσία στη μουσική σκηνή για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέσα από τις κυκλοφορίες του στη Ninja Tunes. Στα επόμενα χρόνια, ο ήχος του επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τη μουσική της Τζαμάικα. Αποκορύφωμα είναι τα πρωτότυπα άλμπουμ της σειράς Dubcatcher, με σημαντικές επιρροές από τη dancehall και το hip hop.

Dubcatcher 3 Flames Up

Το τρίτο μέρος της σειράς Dubcatcher δε διαφέρει ιδιαίτερα από τα προηγούμενα. Φρέσκιες και δυνατές παραγωγές με επιρροές από διαφορετικές underground μουσικές. Τα περισσότερα κομμάτια έχουν ως επίκεντρο reggae, dancehall και hip hop ήχους.

Στο νέο άλμπουμ συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Oι Τζαμαϊκάνοι Mr. Lexx, Suku (Ward21), Bay-C (TOK) και Red Fox αναλαμβάνουν τα dancehall φωνητικά. Ο βετεράνος Earl16 δίνει τα πιο roots χαρακτηριστικά. Τη Βρετανική grime σκηνή εκπροσωπούν οι Killa P και Jman. Συμμετέχει ακόμη ο θρύλος της drum’n’bass MC Navigator αλλά και οι Βρετανοί reggae τραγουδιστές Macka B και Ramon Judah. Ο Αμερικάνος Jamalski, ο Γάλλος Big Red και ο Ιταλός Lion D είναι μερικοί μόνο από το ευρύ πολυεθνικό παζλ συμμετοχών στo δίσκο.

Το Dubcatcher 3 αποτελείται συνολικά από 18 κομμάτια. Οι παραγωγές είναι πρωτότυπες και η ποικιλία στα φωνητικά δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από το Γαλλικό label Soulbeats Records.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το «Dubcatcher 3 Flames Up!» μέσω της υπηρεσίας Apple Music παρακάτω:

Απάντηση