Νέο Άλμπουμ: Agent Sasco – Hope River (2018)

@
01 Οκτώβριος 2018
Agent Sasco - Hope River (2018)

Νέο Άλμπουμ: Agent Sasco – Hope River (2018)

«Hope River» ονομάζεται ο νέος δίσκος του δημοφιλή Τζαμαϊκάνου καλλιτέχνη Agent Sasco!

Ο Agent Sasco κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Hope River»! Ο Assassin (το πρώτο όνομα του καλλιτέχνη όταν ξεκίνησε την καριέρα του) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής της Τζαμάικα. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύτερο κοινό, μέσα από συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της hip hop.

Ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά την επιστροφή του Sasco στη δισκογραφία με το «Theory Of Reggaetivity». To άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2016, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τον καθιέρωσε στους κορυφαίους performers της Τζαμάικα. Είχαν προηγηθεί τα «Infiltration» το 2005 και «Gully Sit’n» το 2008.

Hope River

Το «Hope River» είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του Sasco και μάλλον η πιο ώριμη. Το άλμπουμ αποτελείται από 14 κομμάτια που εξερευνούν μια πληθώρα ήχων. Reggae, dancehall, gospel αλλά και hip hop παραγωγές, αποτελούν το υπόβαθρο για να ξετυλίξει ο Agent Sasco το ιδιαίτερο ερμηνευτικό και στιχουργικό του ταλέντο.

Παρά το ευρύ μουσικό φάσμα, το άλμπουμ έχει ροή και συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η χαρακτηριστική βαθιά φωνή του Sasco χρωματίζει τα κομμάτια, στα οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της Reggae σκηνής. Ξεχωρίζουν οι Dre Island, Sevana, Stephen Marley, Kabaka Pyramid, Spragga Benz, Stonebwoy και Kradinal Offishal.

Το τελευταίο μάλιστα κομμάτι «All Aboard» αποτελεί ένα τεράστιο collaboration, με τους Chevaughn, Tony Rebel, Bay C, Jah Vinci, Queen Ifrica, Tosh Alexander, Tessanne Chin, Romain Virgo, Wayne Marshall και Majah Hype.

Συνολικά το «Hope River» είναι πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ. Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ εκφράζει απόλυτα το που βρίσκεται, μουσικά, νοητικά και πνευματικά. Πιο ώριμος από ποτέ, ο Agent Sasco δε ψάχνει τα εύκολα hits, αλλά προτιμά ένα ολοκληρωμένο και προσωπικό δημιούργημα, με ιδιαίτερη αναφορά στη γειτονιά του, στο Kintyre, στο ανατολικό Kingston. Πρόκειται για ένα άλμπουμ σύγχρονο και αυθεντικό, στο οποίο καθένας θα βρει κάτι διαφορετικό να τον αγγίξει.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το «Hope River» μέσω της υπηρεσίας Apple Music παρακάτω:

Απάντηση