Στις 5 Αυγούστου το «A St Mary Mi Come From» του Capleton

@
27 Ιούλιος 2017
campleton A St Mary Mi Come From

Στις 5 Αυγούστου το «A St Mary Mi Come From» του Capleton

Το «A St Mary Mi Come From» θα ανοίξει την αυλαία του στις 5 Αυγούστου. Η φιλανθρωπική συναυλία του Capleton φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Annotto Bay.

Το «A St Mary Mi Come From», που γίνεται φέτος για 13η χρονιά, είναι ο τρόπος που δείχνει ο Capleton αλληλεγγύη προς στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το St Mary της Τζαμάικα. Ωστόσο, η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, διότι θα υπάρξει διπλή γιορτή. Το φετινό «A St Mary Mi Come From» θα τιμήσει μερικούς θρύλους της reggae και θα γιορτάσει τα 50α γενέθλια του Capleton.

«Τα 50α γενέθλια του Capleton ήταν στις 13 Απριλίου και από μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι του προέκυψε κάτι μεγάλο… Ξέρετε τον Capleton, έχει πολλούς φίλους και ήρθαν όλοι για να ευχηθούν. Έτσι αναπάντεχα στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Ωστόσο, στις 5 Αυγούστου, ο ‘Prophet’ θα γιορτάσει τον μισό αιώνα ζωής παρέα με τους φανς του», δήλωσε η manager του Capleton, Claudette Kemp στον Jamaica Observer.

Οι δωρεές

Σχετικά με τις δωρεές δήλωσε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος. Κάθε ποσό είναι ευπρόσδεκτο. «Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 10 εκατομμύρια δολάρια, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πρέπει να αγοράσουμε εξοπλισμό για τα νοσοκομεία Port Maria και Annotto Bay. Επίσης χρειάζεται να αγοράσουμε εκτυπωτές για τουλάχιστον 20 σχολεία της κοινότητας και τα σχολικά είδη των παιδιών. Πέρυσι, δαπανήσαμε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για τη φροντίδα των παιδιών στο St Mary. Σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος και αναζητούμε ενεργά νέους χορηγούς».

Η Kemp σημείωσε ακόμη ότι ο Capleton αγαπά να συγκεντρώνει χρήματα για τους ανθρώπους της γενέτειρας του. «Σημασία δεν έχει πόσα χρήματα θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε. Αρκεί να βεβαιωθούμε πως θα πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και θα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Ο Capleton το κάνει λόγω της αγάπης του για τους ανθρώπους, για κανένα άλλο λόγο.».

Το μουσικό κομμάτι

Στη φετινή συναυλία ο Capleton στοχεύει στο να τιμήσει τους θρύλους και τους πρωτοπόρους που βοήθησαν στην οικοδόμηση της reggae. Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν είναι ο έξι φορές νικητής του Jamaican Festival Song Competition, Eric Donaldson. Θα εμφανιστεί επίσης, οι Cocoa Tea (ακρογωνιαίος λίθος του ‘A St Mary Mi Come From’), Sanchez και George Nooks.

Το ‘A St Mary Mi Come From’ ξεκίνησε το 2000 και επέστρεψε το 2016 μετά από ένα διάλειμμα τριών χρόνων. Τα έσοδα από το ‘A St Mary Mi Come From’ δίνονται σε διάφορα ιδρύματα, όπως τα νοσοκομεία Port Maria και Annotto Bay και τα γυμνάσια Islington και Haile Selassie.

Δείτε παρακάτω την αφίσα του ‘A St Mary Mi Come From’, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο event στο facebook.

A St Mary Mi Come From poster

A St Mary Mi Come From poster

Απάντηση