Το επίσημο video clip του R.O.A.R. του Damian Marley

@
03 Ιούλιος 2017

Το επίσημο video clip του R.O.A.R. του Damian Marley

Κυκλοφόρησε το επίσημο video clip του «R.O.A.R.» από τον Damian ‘Jr. Gong’ Marley.

Σε μία περίοδο μεγάλης δραστηριότητας ο Damian Marley κυκλοφόρησε στις 30/6 το νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «R.O.A.R.». Να θυμίσουμε ότι το «R.O.A.R.» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και είναι ένα από τα singles του επερχόμενου άλμπουμ του Jr. Gong. Το «Stony Hill», όπως θα ονομάζεται, θα είναι επίσημα διαθέσιμο στις 21 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του Τζαμαϊκανού star.

Το «R.O.A.R.» ή «Roar fi a cause» όπως έγινε γνωστό, μιλάει για την εγκληματικότητα στην Τζαμάικα. Όπως αρκετά από τα κομμάτια του Jr. Gong έχει κοινωνική και πολιτική απεύθυνση με στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπατριωτών του και την προστασία των νέων. Σύμφωνα με τον ίδιο:

‘Το R.O.A.R. μιλάει για το πως, αυτοί που στην Τζαμάικα αποκαλούμε rudeboys, έδειχναν υπευθυνότητα προς την κοινότητα. Ήταν αυτοί που κρατούσαν την κοινότητα ασφαλή, από τις απειλές άλλων περιοχών αλλά και εσωτερικά. Αυτό έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, ειδικά με νέα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς μεγαλύτερους δίπλα τους. Το κομμάτι θέλει να υπενθυμίσει αυτές τις αξίες.’

Damian Marley - Stony HillΣτο βίντεο ο καλλιτέχνης φαίνεται να παρακολουθεί μια γειτονιά του Kingston απο το παράθυρο μιας αποθήκης. Τα γεγονότα που παρακολουθεί αφορούν καθημερινές στιγμές της κοινότητας ενώ το κομμάτι μιλάει για τις αξίες που θα πρέπει να ακολουθούν οι νέοι.

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του video clip, δημοσιοποιήθηκε το εξώφυλλο του νέου δίσκου «Stony Hill». Ταυτόχρονα έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες μιας μεγάλης περιοδείας σε ΗΠΑ και Καναδά για την προώθηση του άλμπουμ. Για να δείτε το εξώφυλλο σε μέγαλο μέγεθος κάντε κλικ στην εικόνα στα δεξία.

Μπορείτε να δείτε το νέο βίντεο κλιπ του «R.O.A.R.» παρακάτω:

 

Απάντηση