Κυκλοφορεί το Μάιο το «Rebellion Rises» του Ziggy Marley!

@
02 Μάιος 2018
ZIGGY MARLEY ANNOUNCES NEW ALBUM REBELLION RISES

Κυκλοφορεί το Μάιο το «Rebellion Rises» του Ziggy Marley!

Στις 18 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το «Rebellion Rises» από τον δημοφιλή reggae τραγουδιστή, Ziggy Marley.

Ο επτά φορές βραβευμένος με Grammy μουσικός θα κυκλοφορήσει το έβδομο σόλο άλμπουμ του, «Rebellion Rises», από την Tuff Gong Worldwide.

Το «Rebellion Rises» είναι μια εξ’ ολοκλήρου Marley παραγωγή. Πρόκειται για μια μουσική συλλογή που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι ενωμένοι και να κάνουν ακτιβισμό μέσω της αγάπης.

«Η εξέγερση (Rebellion) ξεκινάει από το μυαλό, τη μελωδία και τη μουσική», λέει ο Ziggy. «Είμαστε ένας αγωγός αυτής. Η εξέγερση είναι θέμα συνείδησης. Τώρα η συνείδηση ​​αρχίζει να εξαπλώνεται… συνειδητοποιούμε και ανερχόμαστε».

Κανένα κομμάτι δεν ενσωματώνει αυτό το μήνυμα καλύτερα από το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ. Ένα μανιφέστο που ενθαρρύνει τους ακροατές του να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που έχουν ως όργανα θετικής αλλαγής σε όλο τον κόσμο.

«Η καλή πλευρά της ανθρωπότητας, δεν μπορεί να επιτρέψει στην πλευρά της ανθρωπότητας που ευνοεί την αρνητικότητα και το μίσος να κερδίζει», εξηγεί ο Ziggy Marley σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Είναι μια μάχη μεταξύ 2 διαφορετικών θεωρήσεων. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη θέληση».

Το tracklist του Rebellion Rises:

Το «Rebellion Rises» θα αποτελείται από 10 κομάτια:

01. See Dem Fake Leaders
02. The Storm Is Coming feat. Gideon Marley
03. World Revolution feat. Samuill Kalonji
04. Your Pain Is Mine
05. Change Your World
06. I Will Be Glad
07. High On Life
08. Circle Of Peace feat. Stephen Marley
09. I Am A Human
10. Rebellion Rises

Το «Rebellion Rises» είναι η πρώτη κυκλοφορία του Ziggy μετά από δύο χρόνια. Είχε προηγηθεί το ομώνυμο άλμπουμ του 2016, το οποίο κέρδισε το βραβείο Grammy 2016 για το Best Reggae Album.

Τον Ιούνιο, ο Ziggy Marley θα ξεκινήσει το πρώτο σκέλος της περιοδείας του στη Bόρεια Αμερική. Η περιοδεία στη συνέχεια θα πάει στην Ευρώπη, όπου θα ανοίξει στο Legnano της Ιταλίας τις 29 Ιουνίου.

Απάντηση