Ο Sizzla συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

@
14 Απρίλιος 2017
Sizzla Youth Foundation

Ο Sizzla συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

Το Sizzla Youth Foundation συνεχίζει το κοινωνικό έργο στη γειτονιά της August Town, στο Kingston.

Το 2016 ήταν μία καλή χρονιά στην August Town. Χωρίς καμία δολοφονία μετά από πολλά χρόνια.

Αυτή η επιτυχία οφείλεται εν μέρει στις προσπάθειες και την σκληρή δουλειά του «Sizzla Youth Foundation». Ιδρυτής του οποίου είναι ο γνωστός rastafarian signjay Sizzla.

Παρά τη μοναδική δολοφονία, που συνέβη τον περασμένο Ιανουνάριο, ο καλλιτέχνης δήλωσε πως παραμένει ακλόνητος στην αποστολή του.

«Είναι δύσκολο, με άγρυπνες νύχτες και επίπονες ημέρες, λόγω των τρομερών καταστάσεων. Η περιοχή έχει τη φήμη κακής γειτονιάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια λόγω της συνεχιζόμενης βίας. Έπρεπε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, να σταματήσουμε τις βεντέτες και αυτό δεν ήταν εύκολο. Αλλά ήταν όλοι δεκτικοί στο όραμα μίας ασφαλούς κοινότητας και έτσι απάντησαν στο κάλεσμα για αγάπη, δικαιοσύνη και ειρήνη. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ όλους», δήλωσε ο Sizzla.

Στα σχεδιά του για το μέλλον και για το 2017 είναι να εντείνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του ιδρύματός.

«Το σχέδιό μου είναι να συναντηθούμε με ακόμη περισσότερο κόσμο και να προσευχηθούμε. Να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές καταφύγιο εμπιστοσύνης και αγάπης μεταξύ των κατοίκων. Να καταφέρουμε να αυξήσουμε την ασφάλεια, το μορφωτικό επίπεδο και τις συνθήκες διαβίωσης της κοινότητας για τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό για εμάς να τους διδάξουμε περισσότερα για τον Alexander Bedward, τον Marcus Garvey, τον Prince Emmanuel και τον Selassie Ι. Εξετάζουμε επίσης τους τομείς της υγείας και της οικονομίας. Θα εκπονήσουμε σχέδια και στρατηγικές για την εξάλειψη της εγκληματικότητας και της βίας από την κοινότητα», είπε.

Ο μουσικός της reggae δήλωσε πως το κοινωνικό του έργο δεν τον απομακρύνει από τη μουσική του παραγωγή, αλλά αντίθετα την ενισχύει.

«Δεν με εμποδίζει στη μουσική μου. Η μουσική που γράφω με βοήθησε να διαδώσω τα λόγια του Jah Rastafari στο κόσμο της August Town. Έχουμε καταφέρει με τη μουσική να δείξουμε στους ανθρώπους το σωστό δρόμο. Πώς πρέπει να ζουν με αγάπη και σεβασμό», πρόσθεσε ο Sizzla.

Απάντηση