Νέο Single «G.S.O.A.T.» από τον Barrington Levy

@
18 Απρίλιος 2017
G.S.O.A.T. by Barrington Levy

Νέο Single «G.S.O.A.T.» από τον Barrington Levy

Ο Barrington Levy μας έδωσε μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό νέο sinlge με τίτλο «G.S.O.A.T.»

Πρεμιέρα έκανε επίσης και το videoclip του single «G.S.O.A.T.», το οποίο γυρίστηκε κοντά στη γενέτειρα του Barrington Levy. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Donovan Howard ενώ εμφανίζονται ως guest οι Sly & Robbie, Jah Screw και George Phang.

«Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Αυτό το τραγούδι είναι για εκείνους που δεν κατέρρευσαν στην ήττα. Αυτό το τραγούδι υμνεί αυτούς που έχουν τη δύναμη να συνεχίζουν και να είναι ισχυροί.» αναφέρει ο βραβευμένος με Grammy reggae καλλιτέχνης, Barrington Levy.

Αναμένουμε λοιπόν το επερχόμενο άλμπουμ του Barrington Levy «Survivor», το οποίο ακολουθεί το «Acousticalevy» που προτάθηκε για Grammy, και περιλαμβάνει συνεργασίες με τους
Damian «Jr. Gong» Marley, Beres Hammond και πολλούς άλλους.

Δείτε to videoclip του G.S.O.A.T.:

Ο Τζαμαϊκανός Barrington Levy, με την χαρακτηριστική του φωνή, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Μαζί με τον παραγωγό Henry «Junjo» Lawes και την μπάντα Roots Radics ηγήθηκε στις αρχές της dancehall εποχής της reggae και άλλαξε τον ήχο και το ύφος της μουσικής για πάντα. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Barrington ήταν ένας από τους παραγωγικούς καλλιτέχνες. Αργότερα, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ένωσε τις δυνάμεις του με τον Jah Screw και ηχογράφησε πολλές από τις διαχρονικές επιτυχίες που τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Τζαμάικα.

Απάντηση