Ο Shaggy ξεκίνησε τη σειρά ρούχων «Rae Town Apparel»!

@
12 Δεκέμβριος 2017
Shaggy Rae Town Apparel

Ο Shaggy ξεκίνησε τη σειρά ρούχων «Rae Town Apparel»!

Ο βραβευμένος με Grammy deejay Shaggy, βγάζει τη δική του σειρά ρούχων με την ονομασία «Rae Town Apparel».

O Shaggy είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμους παγκοσμίως Τζαμαϊκανούς καλλιτέχνες. Όπως φαίνεται, αποφάσισε να επεκτείνει τη φήμη του και στον τομέα της μόδας. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την έναρξη της δικής του γραμμής ρούχων, με την ονομασία Rae Town Apparel. 

Η επωνυμία του νέου εγχειρήματος προέρχεται από την περιοχή Rae Town του Kingston. Όπως ανέφερε ο Shaggy, το όνομα είναι εμπνευσμένο από τις ρίζες του καθώς και από την ισχυρή dancehall και sound system κουλτούρα της Rae Town.

Όπως αναφέρει στο Instagram: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Kingston της Τζαμάικα. Aν κάποιος γνωρίζει τη dancehall και τη μουσική της Τζαμάικα, γνωρίζει πως από τη Rae Town προήλθε η κουλτούρα του system culture».

«Οι ντόπιοι deejays, ή όπως τους αποκαλούμε στην Τζαμάικα, selectors, έβαζαν μεγάλα ηχεία στους δρόμους και οι άνθρωποι χόρευαν. Η Rae Town ήταν ένα πολύ δημοφιλές μέρος. Ο κόσμος ερχόταν στη Rae Town για να ζήσει τα περιβόητα dance στους δρόμους», συνεχίζει στο ίδιο post.

«Με το να ασχολούμαι με τη dancehall μουσική και να έχω καταφέρει να την κάνω mainstream στο κοινό, ήταν φυσικό να ονομάσω την εταιρεία ρούχων Rae Town Apparel», κατέληξε.

Η Rae Town Apparel διαθέτει τόσο αντρικά όσο και γυναικεία ρούχα. Ανάμεσα στα πρώτα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για πώληση υπάρχουν φανελάκια, t-shirts και φούτερ. Τα ρούχα είναι χωρισμένα σε 3 συλλογές «Island Style», «Party Style» και «Shaggy Style». Υπάρχουν επίσης τα απαραίτητα καπέλα και σκούφοι. Από τις συλλογές δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αντίστοιχες κονκάρδες και τα αυτοκόλλητα.

Ολόκληρη η συλλογή «Rae Town Apparel» του Shaggy είναι άμεσα διαθέσιμη για online αγορές, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τον ίδιο τον καλλιτέχνη να διαφημίζει τη νέα του εταιρεία ρούχων.

Απάντηση