Νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τον Levi Roots!

@
13 Δεκέμβριος 2017
Levi Roots - Reggae Reggae Christmas

Νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τον Levi Roots!

O Levi Roots κυκλοφόρησε το δικό του χριστουγεννιάτικο single με τίτλο Reggae Reggae Christmas.

Ο Levi Roots επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Ονομάζεται «Reggae Reggae Christmas» και ηχογραφήθηκε στο Beat Street Studio. Η παραγωγή ανήκει στον Jason Brooks και στη μουσική βρίσκονται οι «The Source». Στα φωνητικά εκτός από τον Levi Roots συμμετέχει και η χορωδία του Grammar School του Leeds.

Όπως είπε ο ίδιος ο καλλιτέχνης: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπήρξε ποτέ ένα χριστουγεννιάτικo reggae hit. Μεγαλώνοντας στη Τζαμάικα, τα Χριστούγεννα ήταν μια ευκαιρία για να ακούσουμε περισσότερη μουσική, να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια μας και να απολαύσουμε καλό φαγητό. Όλα τα βασικά στοιχεία της καραϊβικής κουλτούρας συγκεντρώνονται στα Χριστούγεννα και το τραγούδι μου. Ελπίζω πως όλοι θα αγαπήσουν το Reggae Reggae Christmas όπως εγώ. Το Reggae Reggae Christmas θα προσφέρει χρώμα και χαρά σε όλους μας τις ημέρες των Χριστουγέννων»

Levi Roots

Ο Levi Roots είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Μουσικός, επιχειρηματίας, μάγειρας αλλά και άνθρωπος της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στη Τζαμάικα αλλά μετανάστευσε στη Μεγάλη Βρετανία σε ηλικία 11 ετών. Υπήρξε φίλος του Bob Marley, ενώ οι σημαντικότερες στιγμές της μουσικής του καριέρας ήταν οι εμφανίσεις με τους James Brown και Maxi Priest.

Αυτό όμως, για το οποίο είναι ευρύτερα γνωστός, είναι η «Reggae Reggae Sauce». Πρόκειται για μια σως βασισμένη σε μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται σε Τζαμαικάνικες συνταγές. Ο Levi Roots εμφανίστηκε το 2007 σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC που χρηματοδοτεί νέες ιδέες και εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό. Παράλληλα όμως έκανε τη «Reggae Reggae Sauce» δημοφιλή, φτιάχνοντας και ένα reggae τραγούδι για να τη διαφημίσει.

 

Απολαύστε παρακάτω το νέο τραγούδι «Reggae Reggae Christmas»:

Απάντηση