Μεγάλη επιτυχία για το «Shaggy And Friends 2018»!

@
08 Ιανουάριος 2018
Shaggy And Friends 2018

Μεγάλη επιτυχία για το «Shaggy And Friends 2018»!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, «Shaggy And Friends 2018»!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η διοργάνωση «Shaggy And Friends 2018». Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Shaggy κάθε δύο χρόνια. Σε αυτή συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της Τζαμαϊκανής και διεθνούς σκηνής, καλεσμένοι από τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Τα έσοδα της συναυλίας χρησιμοποιούνται για της αγορά εξοπλισμού και προμηθειών για το νοσοκομείο παίδων «Bustamante Children’s Hospital». Η φετινή διοργάνωση είχε ως κύριο στόχο την ενίσχυση της μονάδας εντατικής θεραπείας, που διαθέτει μόλις 5 κρεβάτια.

«Shaggy And Friends 2018»

Η φετινή έκτη διοργάνωση, «Shaggy And Friends 2018» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο St. Andrew και είχε μεγάλη προσέλευση. Το μεγαλύτερο όνομά της βραδιάς ήταν ο Sting, που τραγούδησε για πρώτη φορά στη Τζαμάικα. Όπως είπε μάλιστα ο διάσημος καλλιτέχνης, εκπλήρωσε ένα προσωπικό του χρέος, καθώς η Τζαμάικα ήταν η έμπνευσή του για την τεράστια επιτυχία «Every Breath You Take». Εκτός από τον Sting, καλεσμένοι από την διεθνή μουσική σκηνή ήταν οι Wycleaf Jean, Doug E Fresh, Bunji Garlin και Fay-Ann Lyons.

Το νησί της Τζαμάικα εκπροσωπήθηκε από μια σειρά καλλιτεχνών πρώτης γραμμής. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι Barrington Levy, Junior Reid, Chris Martin, Third World, Dexta DapsChaka Demus and Pliers, AidoniaCapleton και Ding Dong.

Shaggy And Friends – Ιστορία

To 2001 o Shaggy βρέθηκε για πρώτη φορά το νοσοκομείο για να επισκεφθεί το γιο ενός φίλου του, που νοσηλευόταν εκεί. Το «Bustamante Children’s Hospital» είναι το μοναδικό νοσοκομείο παίδων στην Τζαμάικα, αλλά και στην ευρύτερη αγγλόφωνη Καραϊβική. Ο Shaggy βλέποντας τις συνθήκες που επικρατούσαν και τις ανάγκες των παιδιών, αποφάσισε να βοηθήσει την κατάσταση.

Μέχρι το 2009 έκανε αρκετές προσωπικές δωρεές στο νοσοκομείο. Συνειδητοποιώντας όμως ότι κάτι τέτοιο δε βοηθούσε μακροπρόθεσμα τις ανάγκες της μονάδας, προχώρησε παραπέρα. Συγκέντρωσε φίλους του καλλιτέχνες και διοργάνωσε την πρώτη συναυλία «Shaggy And Friends». Από το 2010 και μετά, η συναυλία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Σε αυτήν συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της Jamaica και του εξωτερικού, τόσο από το χώρο της reggae όσο και από την ευρύτερη μουσική σκηνή. Τα έσοδα κάθε διοργάνωσης πηγαίνουν στις ανάγκες του «Bustamante Children’s Hospital».

Περισσότερες πληροφορίες για τη φιλανθρωπική δράση του Shaggy μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Shaggy Foundation.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε κάποια από τα highlights του «Shaggy And Friends 2018»:

Απάντηση