Το ReggaeYard σας στέλνει στα events του Dreadsquad!

@
09 Οκτώβριος 2017
Dreadsquad Contest

Το ReggaeYard σας στέλνει στα events του Dreadsquad!

Λάβετε μέρος στη κλήρωση για να κερδίσετε προσκλήσεις για τον Dreadsquad, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 12 & 14 Οκτώβρη!

To ReggaeYard.gr στηρίζει τις διοργανώσεις «Back A Yard» και «Reggae University» σαν χορηγός επικοινωνίας. Σε συνεργασία με την Α-Side Events και τον Original Boom Selectah, προσφέρουμε από δύο μονές προσκλήσεις για τα events του Dreadsquad, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 14 & 12 Οκτώβρη αντίστοιχα.

Πως συμμετέχετε στο διαγωνισμό!

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να κάνετε public share σε αυτήν την φωτογραφία στο facebook, αφού πρώτα αφήσετε ένα σχόλιο για την πόλη που σας ενδιαφέρει (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου για τη Θεσσαλονίκη και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου για Αθήνα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.

προσοχή: κάντε το share ορατό σε όλους (public) για να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

Αθήνα – 14/10 – LAB

Dreadsquad Athens - 14/10Ο Dreadsquad θα εμφανιστεί στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο LAB στο Mοναστηράκι. Η διοργάνωση ανήκει στην A-Side Events και θα αποτελέσει το πρώτο από τα φετινά «Back A Yard» parties!

Μαζί του στα decks θα βρεθούν οι Blend Mishkin (Nice Up! Records, Rewind Guaranteed, Jamaican Bass), Bass Delight (Bass Delight Crew) και Selector Nesta, ενώ στο μικρόφωνο θα είναι ο BNC. Η βραδιά θα περιλαμβάνει επίσης visual show από τον VGA.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 8€. Περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά της Αθήνας θα βρείτε στη σελίδα του event στο reggaeyard και το facebook.

Θεσσαλονίκη – 12/10 – WE

dreadsquad - thessaloniki - 12/10Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ο Dreadsquad θα ανεβεί στη σκηνή του πολυχώρου WE. Εκεί θα βρεθεί καλεσμένος από τον Original Boom Selectah, σε ένα νέο project! Πρόκειται για το «Reggae University» και είναι μια προσπάθεια να συνδυαστεί η διασκέδαση με την διάδοση της reggae μουσικής κουλτούρας. Σε κάθε διοργάνωση θα γίνεται ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε  θέματα της reggae μουσικής παραγωγής και κουλτούρας, με συμμετοχή special guests.

Η εμφάνιση του Dreadsquad στη Θεσσαλονίκη θα ανοίξει με τον Thatstyle και τον Ισπανό Lasai, που θα παρουσιάσουν την επερχόμενη συνεργασία τους και θα συνεχιστεί με τους Mellow Mood και TuRTLe από τους Moca Juniors. Την βραδιά θα κλείσουν οι SKG’s Dub Alliance σε ένα δυνατό dj σετ με τον Big Shine στο μικρόφωνο.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ στην προπώληση και 7 ευρώ στην είσοδο. Λεπτομέρειες για τη βραδιά της Θεσσαλονίκης θα βρείτε στη σελίδα του event στο reggaeyard και το facebook.

Απάντηση