Οι Raging Fyah σε περιοδεία στην Ευρώπη

@
24 Οκτώβριος 2017
Raging Fyah σε περιοδεία

Οι Raging Fyah σε περιοδεία στην Ευρώπη

Οι Raging Fyah σε περιοδεία σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική για τον επόμενο μήνα.

Οι Raging Fyah είναι ένα πενταμελές σχήμα, που ιδρύθηκε το 2006 στη Τζαμάικα. Έχοντας συμπληρώσει περισσότερο από μια δεκαετία ζωής, έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως ένα από τα σημαντικότερα σχήματα στη reggae σκηνή. Η συνεργασία τους μάλιστα με την VP Records το 2015, απογείωσε τη μπάντα και της χάρισε μια υποψηφιότητα για Grammy. Από τον επόμενο μήνα, θα βρεθούν οι Raging Fyah σε περιοδεία σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Delroy ‘Pele’ Hamilton, Demar ‘Demz’ Gayle και Anthony ‘ToniDrumz’ Watson γνωρίστηκαν στο Edna Manley College of Visual Arts and Performing Arts στο Kingston. Mαζί με τον κιθαρίστα Courtland ‘Gizmo’ White δημιούργησαν τους «Inside Out» το 2002. Το 2006 μετονομάστηκαν σε «Raging Fyah», ενώ το 2010 προστέθηκε και το τελευταίο μέλος της μπάντας, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας, Kumar ‘Kumz’ Bent.

Οι Raging Fyah ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο, «Judgement Day» το 2011, με αρκετή επιτυχία. Ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2014 κυκλοφόρησαν και το δεύτερό τους άλμπουμ, «Destiny». Τον επόμενο χρόνο υπέγραψαν με τη VP Records. Αποτέλεσμα της συνεργασίας ο δίσκος «Everlasting» που ηχογραφήθηκε στο Tuff Gong Studio. Το «Everlasting» ήταν ένα από τα άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς, ενώ προτάθηκε για το βραβείο Grammy καλύτερου Reggae Album.

Οι Raging Fyah σε περιοδεία

Η περιοδεία των Raging Fyah θα ξεκινήσει από το Βέλγιο στις 31 Οκτώβρη. Τον Νοέμβριο θα εμφανιστούν σε Ολλανδία, Σουηδία, Γερμανία και Ελβετία. Αμέσως μετά, θα παίξουν στο Montego Bay της Τζαμάικα, στα πλαίσια της reggae κρουαζιέρας «Welcome To Jamrock».

Η μπάντα θα συνεχίσει την περιοδεία της με το νέο έτος, στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Έχουν προγραμματίσει ήδη μια σειρά εμφανίσεων, από τη Νέα Υόρκη και το Ρόουντ Άιλαντ, μέχρι το Χιούστον και τη Νέα Ορλεάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις ακριβείς ημερομηνίες της περιοδείας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα των Raging Fyah στο Facebook.

Απάντηση