Οι Serial Killaz για πρώτη φορά στην Αθήνα!

@
04 Δεκέμβριος 2017
Serial Killaz

Οι Serial Killaz για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη οι Βρετανοί Serial Killaz θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Ένα από τα μεγαλύτερα acts της διεθνούς jungle/dnb σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Ο λόγος για τους Serial Killaz που θα εμφανιστούν στο LAB, το ερχόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Το ντουέτο από τη Μεγάλη Βρετανία έχει αφήσει το στίγμα του στη jungle μουσική, έχοντας πάντα τη Reggae στο επίκεντρο του ήχου του.

Η διοργάνωση αποτελεί μια συνεργασία των «Back A Yard» και «Bass Delight». Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι Blend Mishkin, Insom, Bass Deilght και Nesta, ενώ στο μικρόφωνο θα βρεθεί ο Mc Yinka.

Serial Killaz

Το ντουέτο των Tobie Scopes και Graham Warnock ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2004 σχηματίζοντας τους Serial Killaz. Το όνομά τους έγινε αμέσως γνωστό, μετά την κυκλοφορία του remix του «Junglist» του Rebel MC. Από τότε άρχισαν να συνεργάζονται με μεγάλα ονόματα του χώρου και καθιερώθηκαν σαν σημαντικοί παραγωγοί στο χώρο της jungle και drum n bass.

To 2010 συμμετείχαν στην παραγωγή του νέου άλμπουμ του Top Cat μαζί με ονόματα όπως οι Chase & Status, Benny Page και Serum. Την επόμενη χρονιά ανέλαβαν το remix του hit των Damian Marley και Nas, «Promised Land».

Έχουν συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της Βρετανικής, Τζαμαϊκάνικης και  διεθνούς σκηνής. Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι Top Cat, Tenor Fly, Rebel MC, Ms Dynamite, General Levy, Ragga Twins, Turbulence, Cornell Campbell, Wayne Marshall, Capleton, Prince Zimboo, YT, Lady Chann, Nancy & Phoebe, Daddy Freddy, David Boomah, Rodney P, Blak Twang, YT και Demolition Man.

Οι παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει στα μεγαλύτερα labels όπως Congo Natty, Ninja Tunes και Ganja Records. Έχουν μάλιστα ιδρύσει και διαχειρίζονται τα δικά τους labels, Serial Killaz και Streetlife Recordings.

Serial Killaz @ Lab, 9/12/2017

Οι Serial Killaz θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο LAB. Στα decks θα τους συνοδεύσουν οι Blend Mishkin, Insom, Bass Delight και Nesta. Στην παρουσίαση της βραδιάς θα βρίσκεται ο Mc Yinka. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία των Back A Yard και Bass Delight. Το εισιτήριο κοστίζει 8€ στην προπώληση και 10€ στην είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά μπορείτε να βρείτε στο event στο ReggaeYard ή στο facebook.

Κερδίστε προσκλήσεις!

Το ReggaeYard.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς και προσφέρει 2 προσκλήσεις για το κοινό! Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να κάνετε public share αυτό το post από τη σελίδα μας στο facebook! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής και οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας στο facebook. Μη ξεχνάτε να κάνετε το share ορατό σε όλους, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

 

Απάντηση