Ο Busy Signal ενισχύει την επιστροφή στα θρανία

@
04 Σεπτέμβριος 2017
Busy Signal 20-20 Helping Hands Foundation

Ο Busy Signal ενισχύει την επιστροφή στα θρανία

Ο «Busy Signal» διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, γιορτή για την επιστροφή στα θρανία.

O Busy Signal συνεχίζει την παράδοση των επιτυχημένων Τζαμαϊκανών καλλιτεχνών, που προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στις κοινότητες από τις οποίες προέρχονται. O ίδιος προέρχεται από την κοινότητα του Buxton του St Ann. Μέσω του ιδρύματος του, Busy 20/20 Helping Hands Foundation, μοίρασε σχολικά είδη στα παιδιά του Buxton All-Age School.

Στη γιορτή ήρθαν περίπου 400 παιδιά, τα οποία έλαβαν βιβλία, μολύβια, σχολικές τσάντες και άλλα σχολικά είδη. Για τη σχολική χρονιά που ξεκινάει δόθηκαν συνολικά σχολικά είδη αξίας 2 εκατ. δολαρίων. Τα παιδιά διασκέδασαν κάνοντας βόλτες και παίζοντας με τα φουσκωτά παιχνίδια που στήθηκαν ειδικά για τη γιορτή.

Busy 20-20 Helping Hands Foundation

(Photos: Vividpixx Photography)

Γιατροί από το νοσοκομείο St Ann’s Bay παρείχαν δωρεάν ιατρικούς ελέγχους για όλα τα παιδιά. Με την ευγενική χορηγία της Υπηρεσίας Υγείας της συγκεκριμένης Περιφέρειας εξετάστηκαν δωρεάν οι ενήλικοι για τον ιό HIV και τη σύφιλη.

Ο Busy υποστηρίζει πως είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να μοιράζονται τα αγαθά, ενώ επισημαίνει το πόσο σημαντικά είναι τα παιδιά, καθώς είναι το μέλλον και θα κάνει τα πάντα για αυτά. Αισθάνεται πολύ καλά που έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, καθώς θεωρεί την κοινότητα του Buxton οικογένεια του. Ο Busy δήλωσε ευχαριστημένος με το πόσο πρόθυμοι είναι οι άνθρωποι να συμμετέχουν και να προσφέρουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Σύμφωνα με τον dancehall καλλιτέχνη, η ομαδική εργασία κάνει θαύματα. Γι’ αυτό ευχαρίστησε από καρδιάς την ομάδα του 20/20 για την επιτυχή διοργάνωση της γιορτής.

Στους χορηγούς που στήριξαν τη γιορτή περιλαμβάνονται οι Pepsi, CPJ, Jamaica Biscuit Company, Spicy Nice, Lucozade and Ribena, WISYNCO, Best Dressed Chicken, και οι Island Dairies.

O Busy Signal έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του «Tic Toc», «Step Out», kai «Nah Go A Jail Again». Επίσης, μεγάλο hit στην Ευρώπη έκανε το «Watch Out For This» (Bumaye) σε συνεργασία με τον Major Lazer.

(πηγή: Jamaica Observer)

Απάντηση