Ντοκιμαντέρ για το «A Matter Of Time» του Protoje!

@
07 Σεπτέμβριος 2018
Protoje -

Ντοκιμαντέρ για το «A Matter Of Time» του Protoje!

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ με θέμα τη δημιουργία του «A Matter Of Time» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον Protoje!

Ευχάριστα νέα για τους φανς του Protoje! O δημοφιλής Τζαμαϊκανός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη δημιουργία του τελευταίου του άλμπουμ, «A Matter Of Time».

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια περίπου 25 λεπτά και γυρίστηκε από τον Yannick Reid. Ο σκηνοθέτης ακολουθεί τον Protoje σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων.

To ντοκιμαντέρ ξεκινά από το Tuff Gong Studio στο Kingston και την ηχογράφηση του «Blood Money». Περνά από το Ochos Rios και το studio του ραδιοφωνικού σταθμού Irie Fm και ακολουθεί τον Protoje στην Ευρωπαϊκή του περιοδεία. Στη συνέχεια επιστρέφουμε και πάλι στο Kingston της Jamaica, με σκηνές από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το «Bout Noon».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τμήμα του ντοκιμαντέρ όπου o Protoje μιλάει για τη συνεργασία του με τον Chronixx. Παράλληλα προβάλλονται πλάνα από τις κοινές τους ηχογραφήσεις για τα «No Guarantee» και «Flames». Στη συνέχεια βλέπουμε τον Protoje στο επίσημο ντεμπούτο του άλμπουμ, στις 29 Ιουνίου 2018, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου βρίσκεται σε περιοδεία. Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να μιλά έχοντας στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για το «A Matter Of Time» παρακάτω:

Απάντηση