Νέο βίντεο κλιπ από τον Damian Marley, «Living It Up»

@
02 Απρίλιος 2018
Damian Marley - Living It Up

Νέο βίντεο κλιπ από τον Damian Marley, «Living It Up»

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Damian Marley, για το κομμάτι «Living It Up»!

Ακόμη ένα κομμάτι από το βραβευμένο με Grammy «Stony Hill» απέκτησε βίντεο κλιπ. Πρόκειται για το «Living It Up», ένα από τα πιο uplifting κομμάτια του δίσκου.

Στο βίντεο κλιπ, ο Damian Marley εμφανίζεται μαζί με τον 8-χρόνο γιο του Elijah. Σκοπός του είναι να δείξει στο παιδί τα μέρη που γεννήθηκε και μεγάλωσε τόσο ο ίδιος ο Junior Gong, όσο και ο πατέρας του Bob Marley. Ξεκινά την περιήγηση από το γκέτο της Trenchtown, την καρδιά της reggae και το σπίτι που ζούσε ο Bob Marley με την Cindy Breakspeare. O ίδιος ο Damian δεν έχει αναμνήσεις από το μέρος, καθώς ήταν μόλις 3 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του. Μεγάλωσε στο ασφαλές περιβάλλον του Stony Hill. Εκεί, σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Jamaica, βρισκόταν το πολυτελές σπίτι του πατριού του.

Ο Damian Marley θέλει ο γιος του να γνωρίζει τις ρίζες του και να εκτιμά αυτά που έχει. Για τον ίδιο, το γεγονός ότι μεγάλωσε στο «uptown» κομμάτι του Kingston δεν είναι ντροπή. Αντίθετα, πιστεύει ότι την τύχη του θα έπρεπε να έχουν περισσότεροι άνθρωποι. Κάθε παιδί θα έπρεπε να μεγαλώνει σε ασφαλές περιβάλλον, έχοντας όλα τα εφόδια που χρειάζεται.

Το ίδιο το τραγούδι «Living It Up» μιλά για το όνειρο της φυγής από το γκέτο. Το κυρίως κομμάτι του βίντεο κλιπ, εκτυλίσσεται σε μια έπαυλη δίπλα στη θάλασσα. Εκεί, μέσα σε ένα πολυτελές σκηνικό, άνθρωποι της Trenchtown και Rastafari καταφτάνουν για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πάρτυ του Junior Gong.

Δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Απάντηση