Κυκλοφόρησε το «Tessera Dub» από τον Christos DC!

@
11 Ιανουάριος 2018

Κυκλοφόρησε το «Tessera Dub» από τον Christos DC!

Το νέο άλμπουμ, «Tessera Dub», κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, από την Honest Music.

Ο Ελληνοαμερικάνος μουσικός Christos DC πρόσθεσε ακόμη μια κυκλοφορία στο ενεργητικό του. Πρόκειται για το «Tessera Dub», τη dub εκδοχή του τελευταίου του δίσκου «Tessera».

Το «Tessera» κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Πρόκειται για μια από τις πιο ποιοτικές κυκλοφορίες της χρονιάς. Ένας δίσκος με άρτια παραγωγή, όμορφες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του δίσκου από το ReggaeYard.gr εδώ.

Λίγους μήνες αργότερα έρχεται η συνέχεια με το «Tessera Dub». Φυσικά, πρόκειται για τη dub version του προηγούμενου δίσκου. Το άλμπουμ αποτελείται από 12 κομμάτια, όπως και το «Tessera».

Στην παραγωγή του νέου δίσκου έχουν συμμετάσχει κορυφαίοι dub καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Mad Professor, Paolo Baldini, Dub Architect, Laurent “Tippy-I” Alfred, Y&D Dukes, και Mr. B.

Ακολουθώντας την προηγούμενη δουλειά του Christos DC, το άλμπουμ είναι εξαιρετικό. Σύγχρονος dub ήχος και προσεγμένες παραγωγές από μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους.

Το «Tessera Dub» κυκλοφορεί από την Honest Music. Μπορείτε να το ακούσετε και να το αγοράσετε μέσω της υπηρεσίας Apple Music παρακάτω:

Christos DC

Ο Christos DC είναι ένας Ελληνοαμερικάνος που γεννήθηκε στην Ουάσινγτον των Ηνωμένων Πολιτειών, από όπου προκύπτει και το DC. Οι γονείς του τραγουδούσαν όπερα και δίδασκαν φωνητική. Ο ίδιος, εκτιμώντας βαθιά τη μουσική της Τζαμάικα, οδηγήθηκε στο μονοπάτι της reggae. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Sly & Robbie, Augustus Pablo, Don Carlos, Sugar Minott, The Firehouse Crew, The Itals και Thievery Corporation.

Ξεκίνησε δισκογραφικά το 2008 με το «Time To Rise», ενώ ακολούθησαν τα «Under The Sun» και «Long Road». To 2017 κυκλοφόρησε την τέταρτη δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «Tessera».

O Christos DC είναι ιδρυτής της ανεξάρτητης δισκογραφικής Honest Music, με βάση την Ουάσινγκτον. Πρόκειται για ένα label με έμφαση στην ποιότητα και αρκετές σημαντικές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του.

Απάντηση