Νέο single: Koffee – Throne (2019)

@
16 Ιανουάριος 2019
Νέο single: Koffee – Throne (2019)

Νέο single: Koffee – Throne (2019)

Κυκλοφόρησε το νέο single της Koffee με τον τίτλο «Throne»!

Η τέταρτη κυκλοφορία της Koffee είναι γεγονός και ονομάζεται «Throne». Η ανερχόμενη Τζαμαϊκανή καλλιτέχνιδα προετοιμάζει το κοινό για το πρώτο της επίσημο άλμπουμ, που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα!

Ακούστε το «Throne»:

Koffee

Η Koffee γεννήθηκε στη Spanish Town της Jamaica, στις 16 Φεβρουαρίου 2000. Το πραγματικό της όνομα είναι Mikayla Simpson. Το καλλιτεχνικό της όνομα της δόθηκε, όταν σε μια πολύ ζεστή ημέρα ζήτησε καφέ, τη στιγμή που όλοι ζητούσαν αναψυκτικά.

Ξεκίνησε να τραγουδάει στην χορωδία της εκκλησίας. Στα δώδεκά της έμαθε κιθάρα και άρχισε να γράφει δικούς της στίχους. Η βασική της έμπνευση σε εκείνη την ηλικία ήταν ο Protoje. Θέλοντας να τιμήσει τον Usain Bolt, έγραψε το κομμάτι «Legend» και το ανέβασε στο youtube. O αθλητής θρύλος της Τζαμάικα το είδε και το προώθησε και από τότε η Koffee άρχισε να γίνεται γνωστή.

Το 2017 κυκλοφόρησε το «Burning» που έγινε μεγάλη επιτυχία και την επόμενη χρονιά το «Raggamuffin». Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Τζαμάικα και σύντομα θα εκδώσει τον πρώτο της δίσκο.

Απάντηση