Νέο Βίντεο: Gentleman & Beenie Man – Still Around (2019)

@
24 Ιανουάριος 2019
Νέο Βίντεο: Gentleman & Beenie Man - Still Around (2019)

Νέο Βίντεο: Gentleman & Beenie Man – Still Around (2019)

Ο Γερμανός Gentelman και ο Τζαμαϊκάνος Beenie Man συνεργάζονται στο νέο single «Still Around»!

Τόσο ο Genleman όσο και ο Beenie Man βρίσκονται πολλά χρόνια ενεργοί στη Dancehall σκηνή. Είναι όμως η πρώτη φορά που οι δυό τους συνεργάζονται σε κάποιο κομμάτι. Η νέα κυκλοφορία ονομάζεται «Still Around» και συνοδεύεται από το επίσημο βίντεο. Απολαύστε τους:

Gentleman & Beenie Man – Still Around (2019)

Video Credits:
Director: Jean Philippe Greve & Anthony Gallet
Producer: Jean Philippe Greve for Ovaproof music
Merchandise: https://shop.gentleman-music.com
Website: http://www.gentleman-music.com
Booking: http://www.headlineconcerts.de
Management: http://www.kingstone.de


Gentleman

Ο Gentleman γεννήθηκε στο Osnabrück, της Γερμανίας το 1975. Από τα 18 του ξεκίνησε να ταξιδεύει συστηματικά στη Τζαμάικα. Αρχικά ήταν μέλος του γκρουπ Freundeskreis, σύντομα όμως ακολούθησε σόλο καριέρα. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1999, με τίτλο «Trodin On». Το single «Leave Us Alone» του 2002, τον έκανε γνωστό σε ευρύτερο κοινό.

Η διεθνής αναγνώριση ήρθε ουσιαστικά το 2004 με το single «Superior», αλλά και το «Intoxication» την επόμενη χρονιά. Έκτοτε εμφανίζεται σταθερά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Παράλληλα περιοδεύει συχνά με την μπάντα του «Far East Band».

Beenie Man

O Beenie Man γεννήθηκε στο Waterhouse του Kingston, το 1973. Ξεκίνησε το toasting στην ηλικία των πέντε ετών! To 1981, μόλις στα οκτώ του, ηχογράφησε το πρώτο του single. To 1983 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, «The Invincible Beenie Man: The Ten Year Old DJ Wonder».

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε τη δεκαετία του ’90. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η κόντρα του με τον ήδη διάσημο Bounty Killer. Ηχογράφησε αμέτρητα hits, ενώ κέρδισε το βραβείο Grammy για το άλμπουμ «Art And Life» το 2001. Μέχρι σήμερα συνεχίζει σταθερά τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και τις εμφανίσεις σε φεστιβάλ και συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Απάντηση