Καλοκαιρινός οδηγός φεστιβάλ, Festiville 2017

@
19 Ιούλιος 2017
Festiville 2017

Καλοκαιρινός οδηγός φεστιβάλ, Festiville 2017

Η ειδική έκδοση του Reggaeville με όλα τα Reggae Festivals του φετινού καλοκαιριού είναι και φέτος διαθέσιμη, Festiville 2017!

Κάθε χρόνο το γνωστό reggae website Reggaeville ετοιμάζει μια ειδική καλοκαιρινή έκδοση, το Festiville. Πρόκειται για έναν οδηγό που παρουσιάζει τα σημαντικότερα καλοκαιρινά reggae festivals σε όλο τον πλανήτη. Στο περιοδικό περιλαμβάνονται ακόμη συνεντεύξεις με μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες, reviews νέων δίσκων και φωτογραφικά αφιερώματα. Η φετινή έκδοση, Festiville 2017, πλησιάζει τις 200 σελίδες και παρουσιάζει περισσότερα από 100 φεστιβάλ.

Festiville 2017

Περισσότερα από 100 φεστιβάλ παρουσιάζονται στις σελίδες του Festiville 2017. Τα περισσότερα από αυτό γίνονται σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, χωρίς να λείπουν διοργανώσεις από τον υπόλοιπο κόσμο. Η παρουσίαση γίνεται με ημερολογιακή σειρά, ανά μήνα και ανά ημέρα. Για κάθε φεστιβάλ εμφανίζεται η αφίσα, το lineup και μια ενδεικτική φωτογραφία.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι της καλοκαιρινής έκδοσης είναι οι συνεντεύξεις. Στο Festiville 2017 περιλαμβάνονται συνεντέυξεις με τους Mista Savona, EarthKry, Kabaka Pyramid, Chainska Brassika, Samory I, Rory Stonelove, Ziggy Marley και Chronixx. Οι περισσότεροι από του καλλιτέχνες που παρουσιάζονται έχουν κυκλοφορήσει ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στο 2017. Σε ειδικό αφιέρωμα, ο Ziggy Marley μιλάει για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του Exodus από τον πατέρα του Bob Marley. Με αφορμή αυτή την επέτειο έχει κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση του «Exodus» σε επιμέλεια του Ziggy Marley.

Από το Festiville 2017 δε λείπουν και φωτογραφικά αφιερώματα. Το πρώτο από αυτά αφορά την καριέρα του Gentleman. Αφορμή η κυκλοφορία ενός δίσκου με τα καλύτερα κομμάτια του Γερμανού καλλιτέχνη. Παρουσιάζεται ακόμη ένα αφιέρωμα στο Τζαμαϊκάνικο φεστιβάλ Reggae Sumfest που συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια. Τέλος δε θα μπορούσε να λείπει και ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στα 40 χρόνια της Greensleeves Records.

Συνολικά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βοήθημα για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε κάποιο reggae festival το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη όμως και για κάποιον που δεν έχει αυτήν τη δυνατότητα, το Festiville είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Η ειδική έκδοση Festiville 2017 είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ σε PDF ή σε  ZIP αρχείο.

Απάντηση