Οι Dub Pistols live στo Tres στην Αθήνα, 3 Μαϊου!

@
24 Απρίλιος 2019
Dub Pistols Tres Athens

Οι Dub Pistols live στo Tres στην Αθήνα, 3 Μαϊου!

Οι Dub Pistols ζωντανά στην Αθήνα στο Tres, για ένα εκρηκτικό ska, reggae, dub και drum ‘n’ bass live, την Παρασκευή 3 Μαΐου!

Οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Dub Pistols, επιστρέφουν στην Αθήνα! Την Παρασκευή 3 Μαΐου, η μπάντα από τη Μεγάλη Βρετανία θα ανέβει στην σκηνή του Tres, για ένα από τα δυνατότερα live της χρονιάς.

Dub Pistols

Οι Dub Pistols ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth. O Βρετανός καλλιτέχνης ξεκίνησε την καριέρα του σαν promoter και dj στην Ibiza, πριν κάνει το επόμενο βήμα και φτιάξει τη δική του μπάντα. Σκοπός του ήταν να συνδυάσει τον ήχο των reggae, ska και punk με την ηλεκτρονική μουσική.

Για τη δημιουργία του γκρουπ συνεργάστηκε με τους Jason O’Bryan, T. K. Lawrence, John King και Dj Stix. Το 1998 η μπάντα κυκλοφόρησε τα πρώτα της single, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα το debut album «Point Blank». To 2001 κυκλοφόρησε το «Six Million Ways to Live», η κυκλοφορία όμως επισκιάστηκε με τα γεγονότα της 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Η επανακυκλοφορία του άλμπουμ το 2005 στέφθηκε με επιτυχία οι Dub Pistols καθιερώθηκαν στην διεθνή σκηνή.

Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει συνολικά 8 δίσκους, με πιο πρόσφατο το «Crazy Diamonds» το 2017. Σε αυτό τον δίσκο περιλαμβάνονται συνεργασίες με κάποιους από τους σημαντικότερους Τζαμαϊκανούς καλλιτέχνες, τους Beenie Man, Cutty Ranks και Earl 16. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν προηγηθεί σευνεργασίες με θρυλικά ονόματα, όπως οι The Specials, Gregory Isaacs, Madness και Horace Andy.

Dub Pistols @Tres, 03/05/2019

Οι Dub Pistols θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στο Tres. To live θα ανοίξουν οι Bangies, μια πενταμελής hip hop/neo soul μπάντα από την Αθήνα, με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας. Θα ακολουθήσει πάρτυ με τους Insom και Big Shine.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23.00, ενώ το εισιτήριο θα κοστίζει 12€ στην προπώληση και 15€ στην είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του event στο Facebook και το ReggaeYard.

Απάντηση