Νέο Single: Collie Buddz – Show Love (2019)

@
17 Μάιος 2019
Collie Buddz - Show Love (2019)

Νέο Single: Collie Buddz – Show Love (2019)

O Collie Buddz μας δίνει μια πρόγευση από το νέο του δίσκο, με την κυκλοφορία του «Show Love»!

«Show Love» ονομάζεται το νέο single του Collie Buddz. Η κυκλοφορία έρχεται λίγες ημέρες πριν την επίσημη έλευση του νέου δίσκου του καλλιτέχνη από την Bermouda.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Hybrid» θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε ότι η τελευταία δουλειά του Collie Buddz, «Good Life», ήταν ένα από το καλύτερα άλμπουμ του 2017. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο website του καλλιτέχνη.

Ακούστε το ολοκαίνουριο «Show Love»:

Collie Buddz

O Colin Patrick Harper όπως είναι το πραγματικό όνομα του Collie Buddz, γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, στις 21 Αυγούστου 1984. Μεγάλωσε όμως στο νησί της Bermuda, από όπου κατάγονται οι γονείς του.

Σπούδασε μηχανικός ήχου στο Full Sail University, στο Orlando της Florida. Μόλις αποφοίτησε μετακόμισε στο Καναδά όπου βρισκόταν ο αδερφός του, Smokey. Μετά από μια σύντομη καριέρα ως producer αποφάσισε να δοκιμάσει να ασχοληθεί o ίδιος με το τραγούδι.

O Collie Buddz έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με το ξεκίνημα σχεδόν της καριέρας του. Το single «Come Around« που κυκλοφόρησε το 2005 εκτόξευσε τη φήμη του παγκοσμίως. Το κομμάτι μπήκε στα charts σε Ευρώπη και Αμερική πριν φτάσει στη Τζαμάικα και γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία.

Ακολούθησε το αντίστοιχα δημοφιλές «Mamacita«, καθώς και η συμμετοχή στο «Mad Mad World» του Shaggy. Το πρώτο του άλμπουμ, «Collie Buddz«, κυκλοφόρησε το 2007 και τον καθιέρωσε ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της reggae/dancehall σκηνής.

Την επόμενη δεκαετία κυκλοφόρησε δεκάδες singles και εμφανίστηκε σε εκατοντάδες events και festival σε όλο τον κόσμο. Το 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ «Good Life». Σε μια χρονιά με πολλές σημαντικές κυκλοφορίες, το άλμπουμ ξεχώρισε ως ένα από τα καλύτερα.

Μέσα στο 2019 αναμένεται ο τρίτος δίσκος του Collie Buddz, με τίτλο «Hybrid».

Απάντηση