Ο Aries στο Red Sea Reggae House, στις 9 Φεβρουαρίου!

@
04 Φεβρουάριος 2019
Ο Aries στο Red Sea, στις 9/2

Ο Aries στο Red Sea Reggae House, στις 9 Φεβρουαρίου!

Ο καταξιωμένος Βρετανός dj και producer Aries, θα εμφανιστεί στην Αθήνα, καλεσμένος των Back A Yard! και Bass Delight.

Ακόμη ένα σημαντικό όνομα της Βρετανικής reggae/jungle σκηνής θα βρεθεί στη χώρα μας! Οι Back A Yard! και Bass Delight φιλοξενούν τον Aries, στο Red Sea Reggae House, το Σάββατο 9/2/2018.

Μαζί του στα decks θα βρεθούν οι Blend Mishkin, Bass Delight και Selector Nesta. Το μικρόφωνο αναλαμβάνει ο MC Yinka.

Aries

Η reggae και η jungle είναι μουσικά είδη με δυνατές ρίζες στην Μ. Βρετανία και ο Aries έχει ενσωματώσει και τις δύο μουσικές κουλτούρες, οι οποίες έχουν καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το ήθος του γύρω από την παραγωγή και το DJing. Είναι η ακεραιότητα και αφοσίωση του στη ragga / jungle σκηνή, αυτά τα οποία έχουν κερδίσει τον σεβασμό μεταξύ των ομότιμων του, το οποίο σημαίνει ότι σηκώνει πλέον διεθνώς τη σημαία του σύγχρονου sound-system, καθώς κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Jungle DJ για το 2016!

Ο ήχος του Aries, συνδυάζει την vintage Jungle αισθητική με ‘’παραδοσιακή’’ reggae και όλα αυτά ‘’φινιρισμένα’’ με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής. Το τελικό προϊόν είναι ο προσωπικός του Dubwise τόνος σε ένα αληθινά εγχώριο Βρετανικό μουσικό είδος, την Jungle.

Συγκαταλέχθηκε στην πρώτη γραμμή της Jungle, έπειτα από κυκλοφορίες του σε θρυλικά record labels όπως Congo Natty, Dread και V Recordings, και επιπλέον ο Aries έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, που σε καμιά περίπτωση δεν σταματάν στις συνεργασίες με τους Top Cat, David Boomah, Solo Banton, Nanci & Phoebe, Demolition Man, Jah Mason και Johnny Osbourne! Τα dj sets του είναι περιζήτητα σε όλο τον πλανήτη έχοντας παίξει στις περισσότερες μεγάλες χώρες.

Aries @Red Sea Reggae House, 09/02/2018

Ο Aries θα εμφανιστεί στο Red Sea Reggae House, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2018. Τη διοργάνωση αναλαμβάνουν οι Back A Yard! και Bass Delight. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23.30, ενώ η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του event στο Facebook και το Reggaeyard.

Διαγωνισμός

Το ReggaeYard.gr στηρίζει τη διοργάνωση και χαρίζει από μία πρόσκληση σε δύο τυχερούς φίλους του. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να μοιραστείτε αυτό το post από τη σελίδα μας στο facebook!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 08/02. Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας στο facebook. Μη ξεχνάτε να κάνετε το share ορατό σε όλους, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

Απάντηση