Ένα διαφορετικό βιβλίο: Reggae Larger Than Life

@
30 Οκτώβριος 2017
Reggae Larger than Life: The Ultimate Reggae Music Fun and Games

Ένα διαφορετικό βιβλίο: Reggae Larger Than Life

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, τo «Reggae Larger than Life: The Ultimate Reggae Music Fun and Games» του Shaun Cain.

Το πρώτο βιβλίο διασκέδασης και παιχνιδιού, αφιερωμένο στη reggae και dancehall μουσική, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Το «Reggae Larger Than Life» αποτίει φόρο τιμής στους βασικούς συντελεστές της μουσικής της Τζαμάικα. Πρόκειται για ένα διαφορετικό βιβλίο, που επιδιώκει κυρίως, την αλληλεπίδραση των αναγνωστών με τη reggae και τη dancehall.

Ο συγγραφέας του Reggae Larger than Life, Shaun Cain, εξήγησε ότι ο στόχος του είναι να παρουσιάσει στους λάτρεις της reggae, τους ανθρώπους που κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή τη μουσική της Τζαμάικα.

«Όλοι χορέψαμε και τραγουδούσαμε τα αγαπημένα μας reggae και dancehall τραγούδια. Αλλά πόσες φορές έχουμε σκεφτεί τους στιχουργούς και τους παραγωγούς, καθώς και τον κόπο που χρειάζεται για να δημιουργηθούν αυτά τα τεράστια κομμάτια; Όλοι αυτοί δούλεψαν ακούραστα για να δώσουν φωνή στην ελπίδα και την ευτυχία», αναφέρει ο Shaun Cain.

«Ο τίτλος του βιβλίου δίνει έμφαση στην παγκόσμια αναγνώριση και επιρροή της Τζαμαϊκάνικης μουσικής. Στη Τζαμάικα, αναζητούμε καθημερινά την ελπίδα και την ειρήνη μέσα από το διαλογισμό. Έτσι, μπορούμε να επικεντρωθούμε στο αληθινό βάθος και τη δύναμη για αλλαγή, που μας προσφέρει η reggae και dancehall μουσική».

Ένα πλήθος σημαντικών καλλιτεχνών με μεγάλη επιρροή, μοιράστηκαν τις απόψεις τους για τη μουσική, ενώ μίλησαν για τη σταδιοδρομία και την προσωπική τους ζωή. Οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται στο νέο αυτό βιβλίο μπορούν να εμπνεύσουν τις σημερινές και μελλοντικές γενιές καλλιτεχνών, μουσικών και φανς.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε καταστήματα σε όλη την Τζαμάικα, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Ηλεκτρονικά μπορείτε να το παραγγείλετε από το amazon.

Ακόμη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ, τις καλοκαιρινές προτάσεις του ReggaeYard.gr για reggae αναγνώσματα!

Απάντηση