Ο Radikal Guru στην Αθήνα, στις 20/10/2018!

@
10 Οκτώβριος 2018
Radikal Guru @TRES, 20/10/2018

Ο Radikal Guru στην Αθήνα, στις 20/10/2018!

O Radikal Guru θα εμφανιστεί στο Tres, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, καλεσμένος των Reggaewise και aFanDub Radio!

Ένα από τα κορυφαία ονόματα της dub σκηνής, ο Radikal Guru, έρχεται στην Αθήνα! Ο Πολωνός dj και producer θα ανέβει στα decks του Tres, καλεσμένος των Reggaewise και aFanDub Radio, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Radikal Guru

Mateusz Miller, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Radikal Guru, ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, από το Gdank της Πολωνίας. Σύντομα άρχισε να εξερευνά τον ήχο της dub, επηρεασμένος από κορυφαία ονόματα όπως οι King Tubby και Scientist. Το 2008 κυκλοφόρησε τα πρώτα του singles στο Βρετανικό label Dubbed Out. Τα dubstep remix κλασικών reggae hits γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και έκαναν τον Πολωνό παραγωγό ευρύτερα γνωστό.

Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του Radikal Guru, με τίτλο «The Rootstepa», από την Moonshine Recordings. Το 2013 ήρθε το «Subconscious», ενώ το 2016 το «Dub Mentalist», πάντα από το ίδιο label.

Παράλληλα με τη δισκογραφική του παραγωγή ο Radikal Guru ακολουθεί σημαντική καριέρα ως dj. Γνωστός για δυναμικά του σετ, με ιδιαίτερη έμφαση στο μπάσο, έχει εμφανιστεί από τη Ρωσία ως την Νότια Αφρική και απο τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστραλία.

Radikal Guru @ Tres, 20/10/2018

Το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τον Πολωνό dj, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στο Tres. Τη βραδιά διοργανώνουν από κοινού οι Reggaewise και aFanDub Radio. Στη σκηνή, τον Radikal Guru θα πλαισιώσουν οι Anna Mystic, Wosui και Indamouse. Το hosting της βραδιάς αναλαμβάνει ο Big Shine.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 8€ στην προπώληση και 10€ στην είσοδο, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00. Η προπώληση γίνεται καθημερινά 15.00 – 23.00 στον Κόκκινο Λωτό, Ζωοδόχου Πηγής 5. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του event στο facebook και το ReggaeYard.

Διαγωνισμός!

Το ReggaeYard.gr στηρίζει τη διοργάνωση και χαρίζει σε δύο τυχερούς φίλους του, από μια διπλή πρόσκληση για τη βραδιά! Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση αρκεί να κάνετε public share αυτό το post από τη σελίδα μας στο facebook!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 17/10 και οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας στο facebook. Μη ξεχνάτε να κάνετε το share ορατό σε όλους, ώστε να μπορούμε να το δούμε και να σας συμπεριλάβουμε στην κλήρωση!

Απάντηση