Νέο single του Damian Marley: Medication

@
03 Μάιος 2017
Damian Marley - Medication

Νέο single του Damian Marley: Medication

Κυκλοφόρησε το νέο single του Damian Marley, «Medication», σε συνεργασία με τον Stephen Marley.

To «Medication» θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο του Junior Gong, με τίτλο «Stony Hill». Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, o Damian Marley ανακοίνωσε επίσημα την τελική ημερομηνία διάθεσης του νέου του δίσκου. Το «Stony Hill» θα είναι διαθέσιμο στις 21 Ιουλίου, ημέρα που ο καλλιτέχνης θα γιορτάζει τα 39ατα γενέθλιά του.

Το «Stony Hill» θα αποτελέσει το πρώτο solo άλμπουμ του Damian Marley μετά το «Welcome to Jamrock» που κυκλοφόρησε το μακρινό 2005. Έχει μεσολαβήσει το «Distant Relatives» του 2010, σε συνεργασία με το ράπερ Nas. Και τα δύο προηγούμενα άλμπουμ γνώρισαν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Καθιέρωσαν ουσιαστικά τον Junior Gong ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης reggae σκηνής. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον προηγούμενο δίσκο, ο Damian Marley είναι πολύ δραστήριος στην μουσική παραγωγή. Πολλά από τα singles του τα τελευταία χρόνια έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, οπως τα «Nail Pon Cross», «Mission» κ.α.

Η κυκλοφορία του «Stony Hill» είχε ορισθεί αρχικά για το τέλος του 2016, ενώ στη συνέχεια μετατέθηκε για την άνοιξη του 2017. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως όλα έχουν δρομολογηθεί και τον Ιούλιο θα έχουμε το νέο άλμπουμ, σύμφωνα και με το επίσημο site του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Στο μεταξύ, μπορείτε να ακούσετε το «Medication» σε συνεργασία με τον Stephen «Ragga» Marley παρακάτω:

Απάντηση