Νέο EP από τον Iba Mahr, «Get Up And Show»

@
26 Φεβρουάριος 2018
Iba Mahr - Get Up And Show

Νέο EP από τον Iba Mahr, «Get Up And Show»

Μια από τις πρώτες κυκλοφορίες του 2018 έρχεται από τον Iba Mahr με το «Get Up And Show»!

Το 2017 αποτέλεσε μια πολύ σημαντική χρονιά από την άποψη των νέων κυκλοφοριών στη Reggae σκηνή. Πολλά νέα άλμπουμ από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους δισκογραφικά, κυκλοφόρησαν μέσα στο προηγούμενο έτος και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Οι προσδοκίες για τις φετινές παραγωγές είναι εξίσου υψηλές, με σημαντικούς καλλιτέχνες να βρίσκονται αυτή την περίοδο στα studio. Η πρώτη σημαντική κυκλοφορία του 2018 έρχεται από τον Iba Mahr, με το «Get Up And Show».

Mario Greaves, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Iba Mahr, έχει εμφανιστεί στο reggae μουσικό στερέωμα από το 2008. Το πρώτο του single, με τίτλο «Had It & Lost It» κυκλοφόρησε σε παραγωγή Max Romeo. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε το πρώτο του άλμπουμ, «The Time Is Now», το οποίο πέρασε μάλλον απαρατήρητο. Μέσα στα επόμενα χρόνια, ο Iba Mahr συνέχισε να ηχογραφεί singles, με κομμάτια όπως τα «Sound A Alarm», «Great Is H.I.M.» και «Step Away» να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού. Το 2014 με το «Diamond Sox» γνώρισε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, που κατέληξε στην κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου, ένα χρόνο αργότερα.

Get Up And Show

Το «Get Up And Show» είναι ουσιαστικά η τρίτη επίσημη δουλειά του Iba Mahr. Η παραγωγή έγινε από τους Γερμανούς Oneness Records. Το EP αποτελείται από 6 κομμάτια με δύο επιπλέον dub εκδοχές. Οι dub versions έχουν γίνει από τον engineer Umberto Echo.

Στο δίσκο, ο Iba Mahr τραγουδάει σε επιτυχημένα riddims όπως τα «Nice & Easy» και «Body & Soul», αλλά και σε πρωτότυπες παραγωγές. Στο «Get Up And Show» περιλαμβάνονται και δύο σημαντικές συνεργασίες, με τους Agent Sasco και Patrice. Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο συνολικά αποτέλεσμα, που ακούγεται εύκολα και αναδεικνύει την ιδιαίτερη χροιά του Iba Mahr.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το EP μέσω της υπηρεσίας Apple Music, παρακάτω:

Απάντηση